KRATKOTRAJNA PRILIKA

Preuzmite horor igru Amnesia: A Machine for Pigs potpuno besplatno

07.06.2023 u 13:32

Bionic
Reading

Frictional Games slavi izlazak novog nastavka Amnesije poklanjanjem Amnesia: A Machine for Pigss, no požurite - imate vremena do 7. lipnja

Frictional Games je upriličio dolazak njihove najnovije horor videoigre Amnesia: The Bunker tako da jednu od starijih pripadnica popularnog serijala ponudi besplatno. Najnovija promocija na web dućanu Good Old Games (ili skraćeno GOG) uključuje kratku ali slatku mogućnost preuzimanje naslova Amnesia: A Machine for Pigs potpuno besplatno.

Kao i u svakom nastavku Amnesie do sad, tema se kreće oko osobe koja se ne sjeća zašto je završila u određenoj groznoj situaciji te kroz igru shvati kakve je sve strahote napravila da je završila tu gdje je sad. Kao i ostale igre u serijalu Machine for Pigs vas također stavlja na nišan naoko neuništivog negativca, u ovom slučaju personificiranog kao hrpa vrlo agresivnih antropomorfnih svinja.

Za razliku od apsolutnog užasa kojeg serviraju negativci u ostalim Amnesijama, ova igra se više oslanja na obzervacijski horor i prepričavanje priče, što je donekle logično, s obzirom da je ovdje riječ o jedinoj igri u cijelom serijalu koju nije razvijao Frictional, već na kojoj je umjesto njih radio tim iza višestruko nagrađivanog Dear Esthera - Chinese Room.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Frictional Games

Ako ste ljubitelj igara strave, Amnesia: A Machine for Pigs će ostaviti malo drukčiji dojam od ostalih predstavnika serijala, što ne znači da je riječ o lošoj igri. Dapače, najbolji savjet koji vam možamo dati je da pustite očekivanja na stranu, prepustite se iskustvu i uživate - pogotovo s obzirom da igru možete preuzeti besplatno.

Amnesia: A Machine for Pigs možete besplatno preuzeti do 9. lipnja.