KREĆE IDEA KNOCKOUT 2019

Predstavite svoju tehnološku ideju, osvojite putovanje u Las Vegas

24.04.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Do 15. srpnja možete prijaviti tehnološke ideje i startupove za regionalno natjecanje 'Idea Knockout 2019', koje pobjednika besplatno vodi na sajam 'Consumer Electronics Show' početkom iduće godine

Šesto izdanje regionalnog natjecanja tehnoloških ideja 'Idea Knockout 2019' bit će održano u četvrtak, 26. rujna ove godine, u prostoru Huba385 u Zagrebu, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Timovi koji se prijave borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja sajma 'Consumer Electronics Show' (CES) 2020, plaćene vožnje Uberom tijekom boravka u Americi te plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a rezerviranom za startupove.

kibernetička nagradnja

Besmrtnost, supersnaga, otpornost na bolesti... Ovo su znanstvena područja na kojima se već naveliko radi

Pogledaj galeriju

Da bi se prijavili na 'Idea Knockout 2019' ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh.

Prijaviti se možete putem web-stranice natječaja gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Timovi koji će nastupiti na 'Idea Knockoutu' bit će u prilici osvajati i druge nagrade, poput mobilnih uređaja i nastupa na 'Bug Future Showu 2020'.

Uz to, svi timovi koji nastupe na 'Idea Knockoutu 2019' dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima, a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2020.

Glavni pokrovitelj natjecanja 'Idea Knockout 2019' je Hrvatski Telekom, a sponzori su i Algebra, Uber te Hub385. I ove će godine žiri ostati neotkriven do samog natjecanja. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinski ured službeni zastupnik CES-a za našu zemlju.

CES 2020 bit će održan od 7. do 10. siječnja 2020. u Las Vegasu u SAD-u. Kratki video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja 'Idea Knockouta' pogledajte ovdje:

Idea Knockout 2018 u 90 sekundi Izvor: Društvene mreže / Autor: BugTV

Dojmove prošlogodišnjih pobjednika o putovanju u Ameriku te nastupima na Idea Knockoutu 2019 i CES-u 2020 pogledajte ovdje:

Tech Radar #40 - Dojmovi Orqe o CES-u 2019, Las Vegasu i Americi, gosti: S. Kovačević i V. Matijević Izvor: Društvene mreže / Autor: BugTV