KONZOLE

Prednarudžbe za PlayStation 5 mogle bi početi prije nego što je itko mislio

04.02.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Nasljednik najpopularnije konzole današnjice na tržište stiže krajem ove godine, no insajderi nalažu da bi prednarudžbe mogle krenuti već sljedećeg mjeseca

Najnovije vijesti vezane uz nadolazeći PlayStation nalažu da će prednarudžbe započeti odmah nakon specijalnog PlayStation Meetinga idućeg mjeseca, odnosno 5. ožujka.

Izvor glasine je korisnik Twittera @PSErebus, koji je već razotkrio datum izlaska The Last of Us Part 2.

Prendarudžbe u ožujku? Zbilja?

PSErebus tvrdi da zna jako puno o PS5. Pored priče o razotkrivanju konzole u ožujku, on tvrdi da će PS5 u Americi na police stići već 20. studenog po cijeni od 499 dolara. On također tvrdi da će prednarudžbe za novi Gran Turismo krenuti 'u proljeće 2020.', GTA 6 dolazi 'na jesen 2021.' te da je PS5 kompatibilan s PlayStationom, PlayStationom 2 i PlayStationom 3.

Da, sve ove glasine 'pucaju u širinu', no ideja o prednarudžbama za PlayStation 5 donekle imaju smisla, navodi TechRadar. PS5 smo, prema dosadašnjim informacijama, trebali vidjeti tijekom Sonyjevog posebnog događaja koji je najavljen za veljaču, no čini se da od tog događaja neće biti ništa - pa je donekle logično pretpostaviti da je događaj odgođen za idući mjesec.

Što go mi pretpostavljali, doduše, valja uzeti u obzir da je Sony prilično nepredvidljiv sa svojim prezentacijama i specijalnim eventima, što znači da ćemo za konkretni datum predstavljanja nove konzole ipak morati čekati službenu objavu.