NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Brz, zabavan i lak trenutak dana'

20.04.2012 u 09:28

Bionic
Reading

Pravilnik natječaja 'Brz, zabavan i lak trenutak dana'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal.nagradnjace@gmail.com i šalju jednu ili više fotografija na kojoj će svojim mobitelom ili fotićem zabilježiti neku nevjerojatnu, zanimljivu i uzbudljivu situaciju kojom će nas oduševiti, a najbolja po mišljenju članova žirija osvaja nagradu. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš Horvat (Tportal.hr), Iva Carić (Nokia Croatia d.o.o) i Tin Bosek (Tportal.hr). Dodijelit će se ukupno jedna (1) nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal.nagradnjace@gmail.com, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s fotografijom/fotografijama koje prikazuju neku nevjerojatnu, zanimljivu i uzbudljivu situaciju. Broj fotografija je neograničen, a maksimalna dimenzija jedne fotografije je 1280x1024 i ne smije se nalaziti unutar Word dokumenta. Sudjelovanjem u natječaju natjecatelji daju pristanak da se njihove fotografije objave u galeriji na tportalu.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 20. do 23. travnja 2012. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 24. travnja 2012.

4) Nagrada

Glavna nagrada je mobitel Nokia Lumia 710.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti fotografije u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.