Rakuten Viber

Pratite nogomet na tportal Sport kanalu i osvojite nagrade dok šaljete poruke!

17.11.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Viber slavi najveći nogometni događaj potičući natjecateljski duh kod svojih korisnika s zabavnim i interaktivnim prognozama utakmica i prilikama za nagrade!

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj razmjeni poruka i glasovnoj komunikaciji, najavio je pokretanje pokretanje interaktivnih i gamificiranih nogometnih značajki. Najatraktivnija značajka je zabavna i interaktivna igra prognoziranja utakmica kako bi se potaknulo prijateljsko natjecanje unutar privatnih ili grupnih razgovora. Najbolje prognoze korisnika također će biti objavljene na globalnoj ploči s najboljim rezultatima, a sudionicu imaju priliku osvojiti odlične nagrade.

Nogomet je trenutačno najpopularniji sport na svijetu. Slaveći nogomet i činjenicu da okuplja miljarde obožavatelja iz više od 200 zemalja svijeta, Viber omogućava svojim korisnicima praćenje i sudjelovanje u svakoj utakmici. Kako bi pomogao milijunima korisnika aplikacije da slave nogometne uspjehe, Viber je također predstavio zabavne i navijačke AR filtare, odličan nogometno orijentirani sticker paket te međunarodne i nacionalne sportske medijske kanale kako bi korisnici mogli pratiti vijesti o nogometnim utakmicama.

Dodatne značajke uključuju:

  • AR filtari: Viber će lansirati dva AR filtara za golove momčadi, tematske okvire s nogometnim loptama i još mnogo toga.
  • Gamificirani filtari: također će postojati gamificirani filtari koji će korisnicima omogućiti da pokušaju zabiti gol.
  • Stickere: Novi paket stickera sadržavat će slike i izreke povezane s nogometom na engleskom jeziku, ali i na drugih 18 jezika.
  • Kanali: Devet sportskih medijskih kanala osigurat će navijačima da budu u tijeku s najnovijim pričama i udarnim vijestima o svojim domaćim timovima.

'S toliko strastvenih nogometnih navijača diljem svijeta i s Viberovom globalnom publikom, htjeli smo omogućiti našim korisnicima da se uključe i povežu jedni s drugima. Uzbuđeni smo što možemo svojim korisnicima ponuditi mnogo različitih nagrada i interaktivnog sadržaja,' izjavio je Atanas Raykov, Senior Director Growth Top Markets u Rakuten Viber. 'Naši korisnici mogu zajedno sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama proslaviti pobjede svog domaćeg nogometnog tima. Dijeljenje prognoza, otkrivanje rezultata najnovije utakmice ili provjera globalne ploče s najboljim rezultatima bit će jednostavno – samo trebate pokrenuti Viber aplikaciju.'

Pridružiti se nekom od dva tportal Viber kanala možete učiniti preko ovih poveznica - tportal sport te tportal biznis i tehnologija.