U ERSTE CARD CLUBU TVRDE

Povećano zanimanje za aplikaciju za kućni budžet

10.04.2013 u 14:32

Bionic
Reading

Aplikacija za kontrolu potrošnje Diners ProFile od 24. ožujka do 2. travnja preuzeta je s App Storea 448 puta, što je gotovo pola downloada ukupno zabilježenih od početka godine. Od listopada 2011. godine skinuta je 4.400 puta

Uz aplikaciju za iOS uređaje, dostupna je i internetska aplikacija. Obje aplikacije su besplatne. Ukupno su prikupile više od 56.500 korisnika.

Diners Profile je aplikacija Erste Card Cluba (ECC), koja omogućuje pregled svakodnevne potrošnje, pri čemu za njezino korištenje nije potrebno informatičko i financijsko predznanje, kažu u toj kartičarskoj kući. Naime, od korisnika se ne zahtijeva nikakvo upisivanje jer se svi podaci nalaze u bazi i sami se učitavaju.

Korisnik 24/7 može saznati svoje troškove i njihovu strukturu po različitim kategorijama i potkategorijama. Tako možete pratiti koliko ste u razdoblju od mjesec dana do unatrag 24 mjeseca potrošili na hranu, telefon, gorivo, odjeću, režije i slično, kao i saznati koliki je prosječan iznos kupnje u svakoj kategoriji.

Pored aplikacije za iPhone i iPad, unutar ECC-ovih online usluga nalazi se i internetska verzija Diners Profilea. U Erste Card Clubu kažu kako imaju više od 77 tisuća korisnika registriranih za online usluge,  dok je preko 19.500 aktiviralo uslugu primanja e-računa.