TIJEKOM STUDENOG

Poslastica za gejmere: Xbox najavio tri nova naslova za korisnike PC Game Passa

16.11.2023 u 10:19

Bionic
Reading

Xbox je najavio da novi naslovi stižu za korisnike PC Game Passa u drugoj polovici studenog: Persona 5 Tactica, Dune: Spice Wars i Rollerdrome.

Podsjetimo, PC Game Pass je od travnja ove godine službeno dostupan u Hrvatskoj.

Persona 5 Tactica (Cloud, konzola i PC) – 17. studenog

Dostupna od prvog dana uz PC Game Pass: Nakon neobičnog incidenta, Phantom Thieves nalaze se u velikoj opasnosti dok ih ne spasi misteriozni revolucionar i ponudi dogovor u zamjenu za njihovu pomoć. Okupite zvjezdani tim heroja u potpuno novoj priči u ovoj uzbudljivoj borbenoj pustolovini smještenoj u legendarni Persona svemir.

Dune: Spice Wars (Cloud i konzola) – dostupna odmah za PC Game Pass, od 28. studenog za konzolu i Cloud

Dostupna odmah uz PC Game Pass te uskoro stiže na Xbox konzole i u Cloud Gaming (Beta verzija)! 4X strateška igra u stvarnom vremenu od kreatora Northgarda koji je dobio odlične recenzije. Nalazite se u nevjerojatnom Dune svemiru Franka Herberta i morate voditi svoju frakciju i boriti se za kontrolu i dominaciju nad okrutnim pustinjskim planetom Arrakisom.

Rollerdrome (Cloud, PC i Xbox Series X|S) – 28. studenog

Dobrodošli u 2030. U svijetu kojim vladaju korporacije i gdje su granice između stvarnosti i izvedbe zamagljene, javnosti se pažnja odvraća pomoću brutalnog novog krvavog sporta – Rollerdromea. Iskusite adrenalinsku pucačinu u trećem licu koja spaja visokooktansku borbu s izvođenjem trikova.