MNOŠTVO NOVITETA

Posjetite novi web'n'walk mobilni portal!

16.06.2009 u 16:16

Bionic
Reading

Novi web'n'walk portal radi na svim mobilnim telefonima novije generacije, a nudi izbor novosti s tportala, linkove na popularne mobilne servise te igre, wallpapere i još štošta drugo

Posjetitelji mobilnog portala web'n'walk primijetit će da je ta stranica doživjela temeljiti redizajn. Novi web'n'walk radi na većini mobitela novije generacije, sa zaslonima razlučivosti 240x320 piksela ili većoj, a podržana je većina operativnih sustava za mobitele kao što su Windows Mobile, Symbian, Blackberry te iPhone OS.

Na portalu web'n'walk ćete pronaći izbor najnovijih vijesti s tportala, linkove na popularne mobilne servise kao što su YouTube, Twitter, Facebook, MySpace i Flickr, kao i linkove na razne T-Mobile usluge.

Tu je i mogućnost preuzimanja mobilnih igara te download sadržaja prilagođenih za mobilne telefone kao što su melodije i wallpaperi, a korisnici mogu očekivati i brojne druge sadržaje u mjesecima koji dolaze.

web'n'walk je dostupan na adresi webnwalk.t-mobile.hr, a korisnici T-Mobilea mogu mu pristupiti pomoću posebne ikone na samom uređaju.