NUDIZAM U PROŠIRENOJ STVARNOSTI

Pornhub ide korak dalje - omogućio da intimne fotke bez straha dijelite na Facebooku

19.04.2017 u 13:19

Bionic
Reading

Ovih dana se u trgovinama App Store i Google Play pojavio app TrickPics - uradak Pornhuba, popularnog i najvećeg pornografskog odredišta na itnernetu. Čemu app služi? Pa, izbjegavanju cenzure na društvenim mrežama i šire korištenjem proširene stvarnosti

Upravo zahvaljujući proširenoj stvarnosti (AR), ovaj app može prekriti golišave dijelove različitim virtualnim 'naljepnicama' i filterima, a Pornhub obećava kako se sadržaj proširiti u vrlo bliskoj budućnosti. Zanimljivo je kako su pažljivim opisom bez spominjanja genitalija u trgovinama aplikacijama izbjegli mogućnost da ih Apple ili Google uklone - barem za sada. 

'Pretvorite svoje dosadnjikave stare fotografije u nešto uistinu posebno! Naša aplikacija koristi proširenu stvarnost kako bi pružila dašak zabave u vaše slike. S više od 15 filtera, nema kraja mogućnostima!', stoji u službenom opisu appa. 

No, promo filmić za aplikaciju TrickPics otkriva njenu istinsku svrhu: 

Pornhub Presents: TrickPics Autor: Pornhub

Kako bi stvar bila još bolja - app ne traži registraciju, ne grabi korisničke podatke i sav sadržaj sprema isključivo lokalno na uređaju - po želji korisnika. Za korištenje filtera dovoljno je učitati neke već snimljene fotografije ili iskoristiti proširenu stvarnost preko kamerice i uživati u zmijama, strojnicama i propelerima smještenim na strateška golišava mjesta. 

'Naša nova aplikacija koristi grafičke animacije koje prelaze preko nepoćudnog golišavog sadržaja i tako ga čine uobičajenijim i sigurnijim za podjelu s drugima', izjavili su Pornhubovci. 

U skorije vrijeme valja očekivati i podršku za video materijal te dodatne AR naljepnice. TrickPics je moguće preuzeti na Google Playu i AppStoreu