GEJMING

Policijski automobili potiho nestali iz Fortnitea, igra ušla u novu sezonu

23.06.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Fortnite je upravo dobio masivnu nadogradnju koja dolazi u sklopu otvorenja treće sezone. Nadogradnja je preplavila cijelu mapu i dodala hpru noviteta. Jedna stvar koja je nestala u poplavi su - policijska vozila

Fortnite je prošlog tjedna konačno dobio novu nadogradnju kojom igra službeno ulazi u najnoviju 'sezonu'. Pored velike nadogradnje koja je cijeli otok prekrila vodom i hrpom novih predmeta, jedna stvar nedostaje, a to su policijski automobili.

Micanje policijskih vozila dolazi rukom pod ruku sa sve izraženijim policijskim nasiljem uslijed prosvjeda uzrokovanih smrću Gerogea Floyda. Epic, tvorac Fortnitea nije komentirao micanje vozila, no Wall Street Journal ističe da se ne radi o poličitkoj izjavi već 'radu s osjetljivim tematikama koje bi mogle razljutiti puno ljudi koji igraju igru'.

Podsjetimo, policijska vozila u Fortniteu bila su korištena kao dekorativni predmeti u igrinom surealnom svijetu. Nakon dolaska nove sezone, policijska vozila su nestala, dok su sva ostala i dalje na svojem mjestu, zaključuje Business Insider.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Epic