NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Steve Jobs: tajne njegovih prezentacija'

12.03.2014 u 11:39

Bionic
Reading

'Netko može imati najbolju zamisao na svijetu - potpuno drukčiju i novu - ali ako ne uspije uvjeriti dovoljan broj drugih ljudi, ništa od toga', citirao je autor Carmine Gallo u uvodu knjige 'Steve Jobs: tajne njegovih prezentacija' Gregoryja Bernsa i tako sumirao sadržajni okvir svog analitičkog priručnika. No, istovremeno je ponudio rješenje svih poslovnih prezentacija - napravite to onako kako je radio Steve Jobs i nećete pogriješiti

Prezentacija Stevea Jobsa razlikuje se od svega što ste dosad vidjeli, piše komunikacijski stručnjak Carmine Gallo. Primijenite li njegove ‘udžbeničke’ tehnike, vaše prezentacije više nikad neće biti iste. Vaši klijenti, zaposlenici, partneri više vas nikad neće gledati istim očima.

No, zašto baš Steve Jobs? Zato što suosnivač Applea na svojim prezentacijama u mozgovima prisutnih izaziva navalu dopamina. Zato što su obožavatelji zaprijetili prosvjedima kad je Apple 2009. godine objavio da Jobs neće održati svoju tradicionalnu prezentaciju na Macworld Expu. Zato što ćete nakon što pogledate jednu od prezentacija na Macworldu početi sumnjati u sve aspekte svojih prezentacija. Zato što je Jobs 2005. na predstavljanju video iPoda za svoju pozornicu odabrao Kalifornijsko kazalište u San Joseu. I još je mnogo razloga...

Nevjerojatno popularne prezentacije preminulog glavnog direktora Applea postale su novi globalni standard, a knjiga 'Steve Jobs: tajne njegovih prezentacija' može poslužiti kao vodič i pokazati vam, korak po korak, na koji način tehnike kojima on zavodi publiku možete iskoristiti i u svojim prezentacijama.

Pročitajte i recenziju knjige na tportalu

Školska knjiga i tportal.hr vam poklanjaju dva primjerka knjige!

Knjigu su osvojili:

Grgur Jakšić
Nevenka Vukelić

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva ulica 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.