humanitarna akcija

Pogledajte što nam je Microsoft pripremio za blagdane - ovaj ružni džemper može biti vaš za nešto više od 500 kuna

30.12.2022 u 10:02

Bionic
Reading

S obzirom na trenutnu temperaturu zraka na našim prostorima ispada da nam toplija odjeća neće trebati, no nikada se ne zna, a jedno od rješenja mogao bi biti i Microsoftov topli ružni džemper s motivom nekada popularnog Clippyja

Softverski div Microsoft u prodaju je pustio, kako sami kažu ‘ružni džemper Windowsa’, a koji ove godine u život vraća Clippyja, popularnog osobni asistenta iz ranijih verzija uredskog paketa aplikacija za Windowse.

Kao i ranijih godina, Microsoft će sredstva prikupljena ovom prodajom donirati, a ove godine podrška ide zakladi College Success Foundation, koja osigurava sredstva za studente s niskim primanjima kako bi si mogli priuštiti studiranje.

I ranijih godina Microsoft je pokretao slične humanitarne akcije pa je tako jedne godine bilo moguće kupiti džempere za akciju Girls Who Code, koja ima za cilj promociju spolne jednakosti u svijetu ICT industrija.

Ako se želite uključiti u ovu akciju znajte da Microsoftov topli ružni džemper s motivom popularnog Clippyja može biti vaš za nešto više od 500 kuna.

Za one koji ne znaju, Office Assistant je ukinuto inteligentno korisničko sučelje za Microsoft Office koje pomaže korisnicima putem interaktivnih animiranih likova. Jedan od likova bio je spajalica Clippy.