serija p20

Evo koliko je novih smartfona u mjesec dana prodao Huawei

03.05.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Prodaja P20 serije na tržištima centralne i istočne Europe te nordijske regije povećana je 17 puta u usporedbi s prethodnim flagship modelom Huawei P10 Plus

Huawei Consumer Business Group objavila je da je u samo 30 dana od predstavljanja u centralnoj i istočnoj Europi te u nordijskoj regiji prodano preko 100.000 pametnih telefona iz Huawei P20 serije. Ovim je Huawei postavio novi osobni rekord koji ovu seriju čini najprodavanijom do sada.

P20 Pro predstavljen je uz Huawei P20 i to kao prvi pametni telefon na svijetu koji ima Leica trostruku kameru. Huawei uređaji trenutno su na vrhu DxOMark ljestvice te su prvi uređaji koji su osvojili troznamenkaste bodove u ocjenjivanju.   

Nakon samo četiri tjedna otkako je dostupan kroz različite prodajne kanale, P20 Pro je nadjačao prošlogodišnji  P10 Plus sa 17 puta većom prodajom. Velik dio prodaje dolazi iz Poljske, Norveške, Švedske i Austrije, dok najnoviji prodajni rezultati potvrđuju da je općenito sve veća potražnja za Huawei pametnim telefonima.

  • +4
Huawei P20 i P20 PRO Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

'Nedavno smo podijelili vijesti o rekordnoj prodaji na našoj platformi za e-trgovinu Vmall, gdje je Huawei u prvih 10 sekundi otkad je P20 serija postala dostupna, generirao 100 milijuna renminbija (RMB) prihoda. Ovi izvrsni rezultati prodaje diljem regije, uključujući i Hrvatsku, dokazuju kontinuiranu odanost Huawei uređajima te pokazuje našu predanost isporučivanju inovativnih i izuzetnih pametnih telefona', izjavio je George Zhang, direktor Huawei Adriatic regije.

novi smartfoni

Huawei P20 i P20 Pro stigli u Hrvatsku, pogledajte kako je bilo na predstavljanju

Pogledaj galeriju