NOVI POSLOVI

Pogledajte kakve sve IT stručnjake tvrtke traže ovog tjedna

16.03.2020 u 14:00

Bionic
Reading

Donosimo vam izbor novih poslova u suradnji s web odredištem MojPosao

Privredna banka Zagreb traži ambiciozne i motivirane osobe za poziciju IT analitičara/projektanta (m/ž). Oglas ostaje aktivan do 20. ožujka.

ENEA je švedska globalna tvrtka s više od 50 godina stvaranja komunikacijskih proizvoda i razvijanja softverskog temelja za povezano društvo. Tvrtka proširuje svoj postojeći tim u osječkom uredu i zapošljava softverskog inženjera (m/ž).

Posao, između ostalog, uključuje analizu, implementiranje i održavanje protokola prema procedurama Qosmos te radu u okruženju Linux. Životopise im možete slati do 12. travnja.

Pliva traži IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž). Uvjeti za prijavu uključuju: završen fakultet tehničkog usmjerenja, iskustvo rada s JavaScript programskim jezikom i tehničko znanje u radu s platformom Salesforce. Rok je 18. ožujka.

Tau on-line, tvrtka s više od 19 godina iskustva u online poslovanju (u sklopu koje djeluje i web odredište za zapošljavanje MojPosao), zapošljava PHP developera (m/ž).

Trebate imati barem jednu godinu iskustva u razvoju softvera, rad s bazama poput MySQL, MongoDB i PostgreSQL u malom prstu te znati napisati kvalitetan i održiv računalni kod.

Plaća je 20 tisuća kuna bruto, uz mogućnost rada od kuće, interne i eksterne edukacije te rad na velikim internacionalnim projektima. Rok: 24. ožujka.

Inchoo, tvrtka iz Osijeka specijalizirana za izradu rješenja za e-trgovinu s desetogodišnjim iskustvom, traži voditelja projekata (m/ž). Između ostalog, nude interne edukacije i poligon za osobni razvoj. Rok: 19. ožujka.

Niste našli nešto za sebe? Potražite više na web odredištu MojPosao, kao i njjihovom profilu na poslovnoj mreži LinkedIn.