SLAVNO PREZIME

Pogledajte kako Senna vozi McLaren po snijegu i ledu

09.02.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Bruno Senna, nećak slavnog poginulog vozača Formule 1, koji je i sam nastupao u Formuli 1, pokazao je kako je moguće naučiti kontrolirati automobil i u najekstremnijim uvjetima za vožnju

Vožnja superautomobila sa središnjim motorom i stražnjim pogonom poput McLarena 570S na cesti je vrlo poseban doživljaj. Ali vožnja istog na snijegu? To je nešto od čega nastaju snovi. YouTuber MrJWW je nedavno dobio nevjerojatnu priliku nakon što je pozvan u Arktički krug da sudjeluje u iskustvu Pure McLaren Arktik u kojem je skočio za volan tvrtkinog najpopularnijeg sportskog serijskog modela.

Bruno Senna u McLarenu 570S na snijegu Izvor: Screenshot / Autor: Mr JWW

Kroz to iskustvo bivši vozač Formule 1 Bruno Senna je bio instruktor na obuci te je davao neke važne savjete i objašnjavati trikove o tome kako kontrolirati superautomobil s 562 konjskih snaga na snijegu. Rezultati su ono što se očekuje - ništa osim senzacionalnih driftova prekrasnog krajolika i odlične kinematografije. Ako imate 13 minuta, isječak u nastavku je zaista vrijedan gledanja, a možda i nešto naučite. Inače, Bruno Senna je McLarenov tvornički vozač u GT3 klasi automobila, za tvrtku obavlja i evente poput ovog.