tehno savjeti

Pet aplikacija za dejtanje kojima sigurno nećete pogriješiti, ovisno što tražite

18.06.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Na tržištu mobilnih aplikacija postoji izuzetno mnogo onih koje će vam pokušati pomoći u pronalasku partnera, a u današnjem svijetu modernih tehnologija online upoznavanje nikada nije bilo lakše. Izdvojili smo za vas neke od popularnijih

Bilo da ste u potrazi za partnerom ili partnericom, dostupno vam je nebrojeno mnogo aplikacija kojima možete izuzetno lako dogovoriti susret uživo s osobom koja vam se čini po mjeri. Za vas smo izdvojili njih pet koje bi mogle biti polazišna točka pronalaska srodne duše.

Tinder nikada ne omane

Tinder je jedna od popularnijih, ako ne i najpopularnija aplikacija za upoznavanje. Njegovu metodu ‘svajpanja’ po zaslonu mobitela preuzele su mnoge druge, tako da će o ovoj metodi odabira partnera biti riječi i kasnije.

Ipak, Tinder ima reputaciju aplikacije samo za ‘usputnu vezu’ pa ako tražite nešto ozbiljnije, svakako to jasno navedite u opisu svog profila.

Postoje mnoge strategije za postizanje više podudaranja s pravom osobom na Tinderu, a s obzirom na to da se radi o bazi s najvećim brojem korisnika, imat ćete definitivno više šanse pronaći srodnu dušu upravo ovom aplikacijom.

Grindr - carstvo LGBT+ zajednice

Najpopularnija aplikacija za upoznavanje osoba iz LGBT+ zajednice je Grindr. Postoji već neko vrijeme i broji priličan broj korisnika te ne sumnjamo da biste ovim kanalom mogli upoznati nekoga. Ova aplikacija je izvrstan način za povezivanje čak i ako živite u regiji bez značajnije LGBT+ populacije.

Može vam pomoći da pronađete što god tražite, bilo da je u pitanju veza ili povremeno druženje.

Grindr je dostupan kako za uređaje s Androidom, tako i za iOS.

Aplikacija Her nudi nešto više detalja

Her je aplikacija za spojeve dizajnirana za 'FLINTA osobe', što je akronim od female, lesbian, intersex, trans i agender, odnosno ženske, lezbijske, interspolne, transrodne i starije osobe. Aplikacija Her ima značajke za različite LGBT identitete i mrežne događaje na kojima možete upoznati ljude sa sličnim iskustvima.

Jednako kao i ranije spomenute aplikacije, dostupna je za iOS i Android.

Coffee Meets Bagel odabrat će samo oni ozbiljni

Coffee Meets Bagel je odličan izbor aplikacije za upoznavanje za ljude koji traže ozbiljnu vezu. Upravo tako navode i njeni tvorci te kažu da više od 91 posto njihovih korisnika baš traži ozbiljnu vezu. Aplikacija bira potencijalna podudaranja za vas na temelju onoga što tražite i potiče detaljnije razgovore umjesto usputnih čavrljanja.

Nema velik broj korisnika, no njezina niša sugerira da ona može biti upravo ono što je samcu potrebno za pronalazak ozbiljne veze.

Aplikacija je također dostupna za sve vodeće mobilne platforme.

Bumble, aplikacija u kojoj glavnu riječ imaju žene

Bumble je još jedna od najpopularnijih aplikacija za upoznavanje tako da ćete u moru ostalih samaca sigurno uspjeti u pronalasku srodne duše. Bumble radi prema modelu povlačenja (svajpanja) desno ili lijevo, što je čini izuzetno jednostavnom za korištenje. Ono što je ističe u konkurenciji je podatak da je u sparivanju heteroseksualnih parova žena ta koja prva mora poslati poruku.

Ovo je sjajno za žene koje žele više kontrole u svom ljubavnom životu ili za muškarce koji su umorni od povlačenja prvog koraka.

Isprobajte Bumble.