GEJMING

Ovo su najbolje igre koje ćemo igrati na Xboxu Series X

24.07.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Microsoft je u sklopu digitalne prezentacije predstavio najjače naslove koje ćemo zaigrati na njihovoj nadolazećoj konzoli Xbox Series X

Microsoft je u sklopu specijalnog digitalnog događaja konačno predstavio igre koje ćemo igrati na novom Xboxu Series X. Konzola nove generacije najveći je konkurent Sonyjevom PlayStationu te predstavlja Microsoftovu veliku priliku da preuzme dominaciju nad svijetom konzolaškog gejminga. Pitanje je samo, kao što to obično ide, kakve igre igrači žele igrati. Kompanija je u sklopu događaja predstavila nekoliko desetaka igara od kojih velik broj funkcionira kao vremenski ograničena ekskluziva, dok nekoliko pravih 'teškaša' nudi ono što igrači PlayStationa nikad neće dočekati.

Izabrali smo nekoliko naslova zbog kojih bismo, bez dvojbe, prvom prilikom i zgrabili Xbox Series X.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Forza Motorsport

Microsoft je za početak predstavio rani uvid u novi Forza Motorsport, nadolazeći naslov na kojem radi Turn 10 Studios. Igra će, prema autorima, koristiti ray tracing u 4K rezoliciji pri 60 sličica u sekundi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Square Enix

Balan Wonderland

Balan Wonderworld je potpuno nova igra iz Square Enixa na kojoj radi Yuji Naka, bivši voditelj Sonic Teama. Naka je igru opisao kao 'akcijsku igru koja će nadmašiti sve ostale' te koja će igračima pružiti mogućnost mijenjanja oblika u preko 80 različitih kostima. Naslov izlazi na proljeće iduće godine i to na Xboxu Series X i Xboxu One.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Everwild

Everwild je najnovija igra iz Rarea u kojoj, sudeći prema foršpanu, igrači istražuju svijet pun fantastičnih i vrlo šarenih životinja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Halo Infinite

Microsoft je sa svijetom po prvi put podijelio komadiće kampanje Halo Infinitea, uključujući i demo od osam minuta gdje se Master Chief bori protiv hrpe vanzemaljaca. 343 Industries tvrde da će igra raditi u 'besprijekornih' 60 sličica u sekundi te da će na tržište stići tijekom zimskih praznika.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Obsidian

Awoved

Awoved je najnovija igra iz renomiranog studija Obsidian. Riječ je, sudeći po foršpanu, o RPG-u smještenom u fantastični svijet kojeg će igrači istraživati iz prvoga lica.