DOBRODOŠLA POMOĆ

Ovi pomoćnici kućanske poslove bolje će raditi od vas

12.06.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Ako niste od onih koji tvrde kako ih kućanski poslovi opuštaju i kako su mirnu oazu našli u usisavanju i ribanju kuhinjskih površina, tehnologija vam život može itekako olakšati

Aplikacije vam mogu pomoći u preuređivanju doma, pametni zvučnici mogu vam uštedjeti vrijeme, a tu je i more zanimljivih gadgeta koji rješavaju prljave kućanske poslove umjesto vas, piše Insider. Ovo su neke od njih.

SonicScrubber

Ova spravica jedina je na listi koja zahtjeva upravljanje. No, toliko je snažna da se nećete umoriti. Čisti sve, od kuhinjskih elemenata do fuga u kupaonici a može ju se nabaviti po cijeni od 22 dolara.

Grillbot Automatic Grill Cleaner

Jedina mana roštilja ribanje je koje nas čeka poslije jela, a čišćenje zapečene masnoće zadaća je koja rijetke veseli. Malog robota koji čisti roštilj moguće je nabaviti po cijeni od oko 100 dolara.

Mocoro Robot Cleaning Ball

Po cijeni od 30 dolara, ovaj robotizirani čistač prašine slobodno će se kretati po vašem domu i mijenjati smjer kada god naiđe na prepreku. Može se oprati u perilici za rublje. A navodno ga obožavaju i kućni ljubimci.

Mopet Robot Mop

Sličnu brigu za vaše podove nudi i ovaj mini robot. Uz osnovnu zadaću čišćenja, ispušta i ugodne mirise te ga možete ukrasiti pripadajućim naljepnicama. Cijena je 30 funti.

Neato Botvac

Robot kojega krasi impresivna moć usisavanja. Upotrebljava lasersku tehnologiju kako bi skenirao prostoriju i očistio je optimalnom brzinom. Cijena je 499 dolara.