SONY

Ovaj put ozbiljno: imamo novi službeni datum predstavljanja PlayStationa 5

09.06.2020 u 16:08

Bionic
Reading

Japanski proizvođač je objavio novi datum službenog predstavljanja igara koje stižu na PlayStation 5. Prezentacija će se prenositi uživo u četvrtak od 22:00

Sony je službeno predstavio novi datum svoje prezentacije za PlayStation 5. Konzola ili igre koje ćemo na njoj igrati bit će službeno prezentirana u sklopu prijenosa koji će se održati u četvratk 11. lipnja u 22.00. Događaj je prvotno, podsjećamo, bio najavljen za 4. lipnja, no bio je odgođen zbog nereda u SAD-u.

Sony planira predstaviti nekoliko igara za PS5, a prezentacija će trajati nešto više od sat vremena, rekao je direktor Sony Interactivea Jim Ryan.

Prezentacija, koja je inače prethodno snimljena, a prenosit će se u rezoluciji 1080p u 30 fpsa. Sony je to napravio kako bi produkcija bila jednostavnija brojnim zaposlenicima koji su projekt radili od kuće, objašnjava The Verge.

Sony također preporuča da se prezentacija prati uz pomoć slušalica zato jer se 'dobar zvuk neće tako jasno čuti ako ga slušate putem zvučnika za stolna računala'.

Jedino pitanje koje preostaje je - s obzirom da će se prezentacija ticati videoigara, pitanje je hoćemo li u četvrtak uopće vidjeti samu konzolu? Sony je dao naslutiti da odgovor ipak glasi 'ne', s obzirom da kompanija ima 'puno dobrih vijesti koje će podijeliti s nama u tjednima nakon prezentacije'.