PREDIZBORNA ZEZALICA

Otvorena je sezona lova na domaće političare!

16.08.2016 u 16:03

Bionic
Reading

PolitikoN1 Go je aplikacija kojom možete loviti političare po cijeloj Hrvatskoj. Skrivaju se na više lokacija karakterističnih za svakog od njih pojedinačno

Motivirani raširenom euforijom za hvatanjem pokemona, u televiziji N1 osmislili su i u suradnji s tvrtkom DivIT izradili aplikaciju za pametne telefone s operativnim sustavom Android PolitikoN1 Go kojom u stvarnom svijetu virtualno hvatate političarke i političare.

Za razliku od Pokemona Go, PolitikoN1 Go će vam spremno pokazati koliko je od vas udaljen najbliži političar spreman za hvatanje. Kad pronađete političara, potrebno je pogoditi ga kutijom za izborne listiće.

U ponudi za lov je ukupno 50 političarki i političara. Što ih više ulovite, to se i sami penjete na 'statusnoj ljestvici'. Tako ste na samom početku 'općinski vijećnik'. Nakon 10 ulovljenih političara postajete 'gradski vijećnik', nakon 20 'gradonačelnik'.


Nakon što ih ulovite 30 ulazite u Hrvatski sabor kao 'zastupnik', da biste nakon 40 skupljenih političara postali 'ministar'. Najviši status imaju oni koji ih ulove svih 50: oni će postati 'premijeri'.

S političarima se, nakon što ih pronađete, možete i fotografirati pa se pohvaliti svojim prijateljima na društvenim mrežama uz hashtag #PolitikoN1 ili #N1info. Najatraktivnije fotografije N1 će, uz dozvolu, objaviti na svojoj web stranici i službenoj stranici PolitikoN1 Go na Facebooku.