Život s korisnim aplikacijama

Otkrijte kako pametni telefon uz Huawei AppGallery postaje vaš osobni asistent

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei

Slušamo muziku, gledamo serije, pretražujemo internet, kontroliramo mailove, čitamo vijesti, skeniramo dokumente, razmjenjujemo ideje, zovemo taksi, plaćamo parking, račune, prebacujemo novac bez naknade… Evo koje nam aplikacije olakšavaju život

Jutro je. Zvoni alarm na tvom pametnom telefonu. Teško se budiš, ali odmah pališ omiljeni Deezer i za koju minutu već plešeš po stanu dok pripremaš jutarnju kavu i doručak. Uz kavu provjeravaš dnevne vijesti i novosti: Dnevnik.hr, Jutarnji, Večernji, 24sata…sve su ti aplikacije dostupne u Huawei AppGallery-ju. Za svaki slučaj, prije nego se odjeneš za taj dan, baciš i oko na HRT Meteo aplikaciju da znaš što te čeka i treba li ti kišobran ili sunčane naočale. Kad si spreman zoveš Bolt za prijevoz. Ne brineš o parkingu i gužvama. Sjedneš u auto i pališ aplikaciju Otvorenog radija. Snimiš jedan selfie za Instagram story i fotku urediš u Photo Editoru.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Stižeš na radno mjesto. Provjeriš Any.Do, aplikaciju koji milijuni korisnika obožavaju jer uz nju mogu biti organizirani i učinkoviti tijekom dana. Dan je već ubrzao. Pozivi, mailovi, sastanci… Jednako korisna bit će aplikacija za pomoć pri organizaciji novih misli, ideja i prijedloga koje onda kroz aplikaciju možeš podijeliti i s drugim kolegama. Uz nju ćete lako zajedno planirati, brainstormati, dijeliti bilješke i prezentacije. Aplikacija se zove MindMeister i morate ju imati na svom pametnom telefonu, a dostupna je u Huawei AppGallery-ju. Zatim trebaš skenirati neke dokumente. Pališ CamScanner aplikaciju na svom Huawei pametnom telefonu i za tren šalješ kolegi mail s dokumentima. Stiže vrijeme ručka, naručuješ gablec preko aplikacije Pauze.hr. I dogovaraš s kolegama cugu poslije posla. Jedan plati račun, ostali mu prebace novac putem omiljene KEKS Pay aplikacije. A onda usput provjeriš i stanje na računu nakon plaćanja runde pića, jer aplikacije čak pet domaćih banaka ćeš također pronaći u AppGallery-ju: PBZ-a, OTP-a, Zagrebačke, Raiffeisen i Erste banke.

Sve spomenute aplikacije: Deezer, Bolt, KEKS Pay, HRT Meteo, Otvoreni radio i drugi mediji, Photo editor, CamScanner, Any.Do, MindMeister, aplikacije banaka i druge dostupne su u Huawei AppGallery trgovini i znatno nam olakšavaju život. Ako slobodno vrijeme želiš provesti uz omiljenu mobilnu igru, u AppGallery-ju ćeš ju pronaći. Ili ipak želiš uređivati sadržaj za društvene mreže aplikacije koje će ti u tome pomoći pronaći ćeš također u AppGallery trgovini.

Naime, svi najnoviji modeli Huawei pametnih telefona i tableta dolaze s AppGallery trgovinom – Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija u kojoj korisnici mogu pronaći razne zanimljive aplikacije koje im olakšavaju svakodnevicu i pomažu u savladavanju zadataka s kojima se susreću. Osim široke ponude globalnih, u trgovini je dostupno i sve više lokalnih aplikacija koje korisnici često koriste, kao što su aplikacije za mobilno bankarstvo pet najvećih banaka, aplikacije medijskih kuća, taksi i dostavnih servisa ili telekom operatera.

Huaweijevi korisnici, osim AppGallery trgovine, za instaliranje aplikacija odnedavno mogu iskoristiti i mogućnosti Petal Search pretraživača. Riječ je o aplikaciji koju ćete pronaći u AppGallery trgovini, potrebno je samo upisati „Petal Search“ u traku za pretraživanje i instalirati ovu korisnu aplikaciju. Na svoj početni zaslon možete dodati i widget za pretraživanje te izravno s početnog zaslona doći do milijuna aplikacija, sadržaja i vijesti koje želite pronaći.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!