NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite najnoviji 24-inčni LG-jev monitor!

03.10.2014 u 10:00

Bionic
Reading

LG Electronics (LG) je najavio svoj najnoviji 24-inčni Full HD IPS monitor MP76 koji kombinira stalak Crystal Float i LG-ev dizajn CINEMA SCREEN. Zahvaljujući IPS zaslonu MP76 pruža iznimnu kvalitetu slike, dok posebne značajke kao što su LG-eva tehnologija Flicker-Safe i način rada za čitanje doprinose udobnosti korištenja.

A kako biste baš vi imali priliku uživati tom čudu tehnologije zaigrajte naš nagradni natječaj!

Sve što morate napraviti je uvjeriti nas kako baš vi zaslužujute osvojiti monitor - budite duhoviti, iskreni (ili neiskreni), kreativni - sve je dopušteno! Broj prijava je neograničen, a jedino na što morate paziti je da prijava ne sadrži više od 1000 znakova (zajedno s razmacima).

Natječaj traje od 3. do 13. listopada, a ime dobitnika objavit ćemo u srijedu, 15. listopada u ovom članku. I svakako pročitajte pravilnik natječaja

Nagradu je osvojio Janko Surina, čestitamo! Dobitnika ćemo o detaljima preuzimanja nagrade kontaktirati putem maila, a pobjednički tekst pročitajte u nastavku:

'Ja sam najnesretniji čovjek na svijetu. Moje ime je Janko i ja sam daltonist. Travu sam u vrtiću crtao crvenom, gubio u Uno kartama jer nisam raspoznavao crvene od zelenih, dok su svi u zadaćnicama 'Jesen u mom gradu' pisali o raznolikim i živopisnim bojama, ja nisam imao o čemu osim kako mi je - hladno. Ja vam, ljudi dragi, na dugi vidim tri boje. Nisam mogao biti zubar ili biolog, nisam mogao biti slikar, dizajner ili pak električar. Jedino što su mi dali je da bojam šahovske ploče i figure. I klavirske tipke. Iako je moja mama uvijek govorila: 'Čovjek vrijedi koliko mu je srce, a ne koliko boja vidi', sve manje vjerujem u to. Doktor kaže da mi jedino 24-inčni Full HD IPS monitor MP76 može pomoći. Imam preko trideset godina, ali i dalje svaku večer zaspim plačući. Spasite me od te tuge i nesreće, obojajte jednu crno-bijelo dušu.'

'MP76 utjelovljuje savršenu ravnotežu između modernog dizajna, izvanredne kvalitete slike i funkcionalnosti koja osigurava udobnost', rekao je Hyoung-sei Park, rukovoditelj poslovne cjeline IT u LG Electronicsu. 'LG će i dalje kreirati premium monitore kako bi zadovoljio potrebe potrošača u domu i uredu.'

LG MP76 dolazi s glatkim, metalik završnim slojem i transparentnim stalkom Crystal Stand pa se u zatamnjenom prostoru čini kao da lebdi. Tako ovaj monitor, uz dizajn CINEMA SCREEN, 24-inčni Full HD IPS zaslon i tanak okvir, unosi dašak sofisticiranosti u svako okruženje. Također, jednostavno ga je postaviti na zid.

Tehnologija In-plane Switching (IPS) osigurava najživopisniji i najvjerniji prikaz boja uz točno renderiranje slike i nevjerojatne detalje. Kretanje objekata na zaslonu glatkije je nego uz bilo koju drugu tehnologiju prikaza, a smanjen je i zamor očiju. Štoviše, LG-ev Full HD monitor MP76 pruža i impresivno širok kut gledanja.

Korisnici će uživati i u inovativnim značajkama za prilagođavanje slike pri obavljanju uobičajenih radnji na računalu. Uz način rada za čitanje, pozadina bilo koje slike nalikuje papiru čime se smanjuje naprezanje očiju. Tu je i LG-eva tehnologija Flicker-Safe s certifikatom TÜV-a koja uklanja titranje te štiti korisnika od neudobnosti pri gledanju.

LG-evi IPS monitori su tijekom proteklih godina dobili brojna međunarodna priznanja zahvaljujući naprednoj kvaliteti slike i suvremenom dizajnu. Među njima su i njemačka nagrada Plus X, nagrada za dizajn Red Dot te japanski G-Mark. LG-ev model 29EA73 primio je i Intertekov Quality & Performance Mark (QPM) za iznimnu kvalitetu u svih sedam Intertekovih kategorija testiranja uključujući i točnost prikaza boja, reprodukciju boje i kut vidljivosti.