14. travnja

Osvoji ulaznice za konferenciju ITkonekt

28.03.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Jedan od najtraženijih IT predavača na svijetu, Robert Cecil Martin, poznatiji kao Uncle Bob, u travnju dolazi u Zagreb!

Njegovo je predavanje središnje događanje konferencije ITkonekt, koja će se održati 14. travnja u hotelu Sheraton u Zagrebu. Ovo je prvi put da Uncle Bob dolazi u Hrvatsku pa će ITkonekt biti jedinstvena prilika da i hrvatski IT stručnjaci sudjeluju na njegovom predavanju i uvjere se u tvrdnje njegovih poklonika koji tvrde kako je Uncle Bob najbolji predavač kojeg su ikad slušali.

Uz spomenutu će se konferenciju u sklopu ITkonekta održati i sajam poslova (IT job fair), a ulaz na sajamski dio je besplatan uz prijavu. Kako bi posjetitelje upoznali s rastućom start-up zajednicom, organizatori ITkonekta predvidjeli su i poseban Start-up corner, čiji je pokrovitelj zagrebački inovacijski centar (ZICER) kojeg je osnovao Grad Zagreb s ciljem unapređenja poduzetničkog okruženja i društva u cijelosti.

Broj mjesta je ograničen, a cijeli program konferencije dostupan je ovdje. Ulaznice za konferenciju po posebnoj cijeni od 96 EUR mogu se kupiti na www.itkonekt.com.

Čitateljima tportala darujemo šest ulaznica za ITkonekt (14. travnja u hotelu Sheraton u Zagrebu), a dobitnici su Ana Rezo, Nataša Pongrac, Petra Jakopović, Goran Crnković, Goran Škvarč i Ivan Pilat.