NOVITETI

Odsad možete naručiti Uber i mjesec dana unaprijed

03.10.2016 u 08:40

Bionic
Reading

Uberovi korisnici u Zagrebu od ponedjeljka, 3. listopada, putem aplikacije mogu dogovoriti vožnju od 15 minuta do 30 dana ranije. Uvođenje usluge najavljeno je u lipnju, a zasad je dostupna samo korisnicima u glavnom gradu

U Uberu tvrde kako su planirane vožnje najtraženija opcija među njihovim korisnicima, posebice kada je riječ o ranojutarnjim odlascima u zračnu luku.

Uslugu uberX je moguće zatražiti od 15 minuta do 30 dana ranije. Evo kako možete naručiti voćnju unaprijed, korak po korak:

* Odaberite uberX i opciju Schedule a Ride

* Unesite datum polaska, točno vrijeme, lokaciju i odredište.

* Potvrdite detalje vožnje i odaberite opciju Schedule uberX.

446660,446313,445928,445885

Aplikacija, dostupna besplatno za Android i iOS, ponudit će vam razdoblje od 15 minuta tijekom kojega će netko doći po vas.  Uslugu možete otkazati bilo kada, najviše pet minuta prije dolaska Ubera

Uber će vam poslati podsjetnike na vožnju: najprije 24 sata prije same vožnje, a zatim i 30 minuta prije dolaska vozila. Osim toga, obavijestit će vas da je vozilo na putu, kao i vrijede li u tom slučaju više cijene (više cijene ili dinamično određivanja cijena (tzv. surge pricing) primjenjuje se na planirane vožnje, baš kao i na vožnje na zahtjev, ovisno o potražnji i uvjetima na prometnicama)​​​​.