LOW-TECH SHOPPING

Obradujte svog geeka poklonom koji nije gadget

12.12.2016 u 08:36

Bionic
Reading

Nemate novca za novi ultra super nabrijani gadget za svog omiljenog zaljubljenika ili zaljubljenicu u tehnologije? Nema frke - evo nekoliko ideja za darove koji će ih također razveseliti

1) Osnovni set alata za elektroniku
Tko se bavi popravkom vlastitih uređaja, zna i za iFixit, jedan od najvećih internetskih vodiča za uradi-sam u svijetu elektronike. U ponudi imaju osnovni set alata nužnih kako bi mogli prčkati po svojim gadgetima

2) Set alata za osobno računalo
Osnovni set alata nije dovoljan? U Rosewillovu setu za osobna računala naći ćete 45 raznoraznih alatki. Sve su demagnetizirane kako ne bi naškodile elektronici s kojom će dolaziti u doticaj.

3) Posložite alat uredno
Kad alat treba ponijeti sa sobom, dobro je imati nešto u što ga možete uredno posložiti. U Cocoonov Grid-It stat će ne samo alati nego i kabeli, gadgeti i druge sitnice koje vam mogu zatrebati.


4) Nerdwax
Svi mi koji nosimo naočale znamo koliko može ići na živce kad stalno klize niz nos. Nerdwax je rješenje za taj problem. Nanesite malo na dio koji vam je u doticaju s nosom, i to je to.

5) Sugru
Što je Sugru, pitate se? Smjesa nalik na plastelin koju možete koristiti za štošta, u rasponu od popravljanja slušalica do izrade futrole za pametni telefon. Dolazi u raznim bojama.

6) Pospremite kabele uredno
Iako nam već dugo obećavaju bežični svijet, to nikako da se ostvari. Dok čekate da ta budućnost postane sadašnjost, BlueLounge CableBox će ih pospremiti i držati na jednom mjestu.

7) Naočale za računalo
Nije tajna kako dugotrajno gledanje računalnog zaslona može napregnuti oči. Postoji više načina kako se nositi s time. Jedan od jednostavnijih je nabava posebnih naočala koje smanjuju utjecaj plavog svjetla i ultraljubičastog zračenja ekrana.

8) Postolje za prijenosno računalo
Dug rad za računalom može se loše odraziti na vašu kralježnicu. Kako biste tijelu olakšali posao, nabavite prilagodljivo postolje i mijenjajte položaj računala ovisno o tome kako radite (stojeći, sjedeći ili u pokretu).


9) Mali hladnjak
Zatrpani programiranjem ili strastveno uronjeni u igre bit će vam zahvalni opremite li ih mini hladnjakom koji stane ispod stola, a u koji mogu pohraniti namirnice nužne za cjelonoćno djelovanje (kola, energetski napici i tome slično).

10) Tehnološki napredan ruskak
Laptop, tablet, pametni telefon i sat, Kindle... Prosječan geek sa sobom nosi mnogo električne energije gladnih uređaja. Ruskak Tylt Energi+ dolazi s baterijom kapaciteta 10.000 mAh, što bi trebalo biti dovoljno za većinu kriznih situacija.

11) Dnevno svjetlo i kad ga nema
Smanjeno izlaganje prirodnom svjetlu može dovesti do pojavljivanja simptoma depresije. Svjetiljke poput Day-Light Classic Plus osmišljene su kako bi se to izbjeglo.

Više:Make Use Of