MOJPOSAO

Nove prilike u IT sektoru: Pogledajte tko zapošljava ovog tjedna

02.05.2023 u 14:45

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa u IT sektoru

Konzultantska kuća Ernst & Young Savjetovanje d.o.o. koja pruža usluge poslovnog savjetovanja, revizije, poreznog savjetovanja i savjetovanja pri poslovnim transakcijama traži motiviranu osobu koja je spremna na nove izazove na poziciji Senior IT Consultant (m/f). Od kandidata očekuju dobre komunikacijske vještine te da je timski igrač, a svoj životopis im možete poslati do 7. svibnja.

Vodeća SAP Business Intelligence konzultantska tvrtka u Hrvatskoj, CubeServ d.o.o. koja je dio istoimene švicarske grupacije u potrazi je za Business Intelligence konzultantom (m/ž). Kandidatima nude profesionalni razvoj i napredovanje, atraktivna primanja i varijabilne dodatke, stručno usavršavanja i certificiranje, sudjelovanje u raznim sportsko - reakreativnim pogodnostima, fleksibilno radno vrijeme i fleksibilno upravljanje danima godišnjeg odmora. Više o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 16. svibnja.

AKD d.o.o. koji razvija IT rješenja u području digitalnih identiteta i sigurnosti, napredne sustave sljedivosti te pruža usluge bankarskom sektoru i fintech industriji. Specijalizirani su za proizvodnju nacionalnih dokumenata te sudjeluju u strateškim projektima državne uprave u području digitalne transformacije. Njihov IT timovi samostalno razvija i sva njihova interna softverska rješenja, a kako bi njihov tim postao što bolji trenutno zapošljavaju 4D developera (m/ž) od kojeg ne traže prethodno radno iskustvo. Uvjete i druge pogodnosti provjeri u oglasu koji traje do 6. svibnja.

Neostar je inovativna digitalna platforma koja nastoji riješiti problem povjerenja između prodavatelja, servisera i kupaca rabljenih vozila. Njihova misija je ukloniti frustraciju, strah i komplikacije iz automobilskog iskustva i omogućiti bezbrižno stvaranje novih uspomena zbog čega traže pojačanje na poziciji Product Owner (m/ž). Od budućeg kolege/ce traže minimalno dvije godine iskustva, odlično poznavanje Agile principa i procesa (Scrum, Kanban), duboko razumijevanje tehničkih i poslovnih aspekata razvoja digitalnih proizvoda te iskustvo u korištenju project management alata. Prijaviti se možete do 6. svibnja.

ILIRIJA d.d. je kompanija sa sjedištem u Biogradu na Moru i sa širokim spektrom djelatnosti čije se poslovne aktivnosti realiziraju kroz pet segmenata ponude: hotelijerstvo, nautiku, kamping, destinacijsku menadžment kompaniju Ilirija Travel i nekretninski sektor. Po ostvarenim rezultatima poslovanja nalaze se među 7 vodećih turističkih kompanija u Dalmaciji i 3 vodeće turističke kompanije zadarske regije. Trenutno traže novog djelatnika na poziciji Računalni tehničar (m/ž) od kojeg očekuju SSS tehničkog ili informatičkog smjera, prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, izvrsno poznavanje računalne opreme i operativnih sustava te znanje engleskog jezika. Oglas je aktivan do 7. svibnja.