MOJPOSAO

Nove poslovne prilike u IT sektoru; pogledajte tko zapošljava ovog tjedna

08.03.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Snalazite se na računalima i znate programirati, a tražite novo radno mjesto? U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u IT sektoru

ANDRITZ Digital Factory vodeći je centar za isporuku profesionalnih digitalnih rješenja u ANDRITZ Grupi. Trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnim mjestima: Automation Engineer + L2/MES/MOD (m/ž) i Oracle Apex Developer (m/ž). Nude ti ravnotežu između poslovnog i privatnog života, konkurentnu plaću, bonuse, rad na velikim i zanimljivim projektima, minimalno 22 dana godišnjeg i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 3. travnja.

Shipshape je tvrtka osnovana 2014. godine usmjerena na razvoj softverskih rješenja prilagođenih potrebama klijenata i savjetovanju u IT tehnologijama. Povećanjem opsega posla i brojnim novougovorenim projektima stvorila se potreba za novom kolegicom ili kolegom, na radnom mjestu: Mid/Senior PHP Developer (m/ž). U njihovu timu atmosfera je radna, ali opuštena te svakome nudi mogućnost da istražuje, predlaže i tako razvija sebe kao pojedinca, ali i proizvode i platformu. Svoj životopis im pošalji do 4. ožujka.

Tražiš stimulirajući posao i želiš ostvariti sve profesionalne ciljeve? Oduvijek ti je želja raditi u međunarodnom okruženju? Ispunjava te rad s ambicioznim i motiviranim ljudima? Assist Digital, međunarodna tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom, smještena u Lepzigu, zapošljava na poziciji: IT Application Specialist (m/ž). Njihova ponuda uključuje mogućnost rada na daljinu iz Hrvatske, ugovor na neodređeno, atraktivne uvjete rada, opušteno radno okruženje, sportske aktivnosti i različite team building aktivnosti. Rok za prijavu ističe 23. ožujka.

Prima namještaj te poziva da postaneš dio njihove priče i pridružiš im se na radnom mjestu: IT konzultanta (m/ž). Opis posla uključuje pružanje usluga poslovnog i tehničkog savjetovanja, dizajn poslovnih procesa korisnika, vođenje projekata i izradu projektne dokumentacije. Nude ti edukacije i okruženje koje potiče osobni i profesionalni razvoj, rad u dinamičnom okruženju, izazovne radne zadatke te nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija. Oglas ostaje aktivan do 12. ožujka.

CloudSense, dokazana platforma za upravljanje trgovinom i pretplatnicima, izgrađena za velike ili složene tekuće usluge, zapošljava na radnom mjestu: Technical Consultant (m/ž). Savršen kandidat/kinja brzo uči i spremno prihvaća nove tehnologije, jasno komunicira i posjeduje iskustvo u analizi i rješavanju složenih zahtjeva.Tvrtka ti nudi fleksibilno radno vrijeme, obuku i razvoj, dodatno zdravstveno osiguranje, sportske aktivnosti i članstvo u teretani te koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 18. ožujka.