watch party

Nova grupna značajka na Facebooku od danas dostupna svima, uskoro stiže i na Messenger

28.11.2018 u 14:06

Bionic
Reading

U tijeku su također i testiranja nekoliko novih značajki za Watch Party koje će olakšati uključivanje zainteresiranih gledatelja

Prije nekoliko mjeseci Facebook je predstavio značajku Watch Party, pomoću koje članovi grupa na toj društvenoj mreži mogu gledati video zapise zajedno. Od tada je zabilježeno više od 12 milijuna Watch Partyja.

Nakon što su u srpnju najavili kako razmatraju ideju širenja te značajke i na druge dijelove svoje platforme, u Facebooku ju sad dodaju na korisničke stranice i profile. Testirali su ju na nekolicini, uključujući one kojima upravljaju WWE i BuzzFeed. No, od danas je dostupna svakom od nas, i to na globalnoj razini.

u čemu je problem?

Mislite da su vas blokirali na Facebooku? Evo kako možete provjeriti

Pogledaj galeriju

U tijeku su također i testiranja nekoliko novih značajki za Watch Party. Stranice i grupe moći će, recimo, zakazati zajedničko gledanje unaprijed kako bi zainteresirani gledatelji mogli planirati uključenje, dok će komentari biti organizirani u dretve (thread).

Iz Facebooka stiže i značajka komentiranja uživo, dok se video još prikazuje. Početkom mjeseca stigla je vijest kako u Facebooku značajku nalik Watch Partyju testiraju i za aplikaciju Messenger pa stoga neće biti čudno ako uskoro i ona zaživi, piše Engadget.