inovativa digitalna ponuda

Nova eSimpa ponuda Hrvatskog Telekoma omogućuje surfanje internetom uz 100 postotnu kontrolu potrošnje

  • Autor: L.P./Promo
  • Zadnja izmjena 22.04.2022 11:05
  • Objavljeno 22.04.2022 u 11:05
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Najnovije opcije za Simpa korisnike mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji i putem weba • Za sve koji potroše internet promet iz opcije tu je spas – 2GB SOS opcija za samo 1 kunu • Najbrži korisnici će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci

Hrvatski Telekom je predstavio inovativnu digitalnu ponudu za privatne korisnike koja omogućuje brže i lakše surfanje na 5G mreži uz 100% kontrolu potrošnje. Riječ je o novoj, eSimpa ponudi za korisnike bonova, kojom korisnici dobivaju još više gigabajta, minuta i poruka, bez brige o naknadi za uspostavu poziva ili što se dogodi kad potroše sve GB iz opcije.

U sklopu nove ponude moguće je aktivirati opciju eSimpa S za 99 kuna koja uključuje 7+1 GB interneta te 2.000 minuta i SMS poruka, zatim eSimpa M za 119 kuna s 10+5 GB interneta, 2.000 minuta i SMS poruka, kao i eSimpa L za 139 kuna u kojoj korisnik dobiva 15+10 GB interneta i 2.000 minuta i SMS poruka. Svi oni koji traže više, za samo 19 kuna mogu aktivirati i 5G opciju koja bez ograničenja pruža najbrže 5G iskustvo surfanja uz eSimpa opcije.

Ako korisnik potroši sav internet promet iz opcije, zaustavlja se daljnja potrošnja, s ciljem zaštite stanja računa korisnika te mu se omogućuje aktivacija SOS opcije za 1 kunu kojom dobiva 2GB u iduća 24 sata. Time je omogućeno da umjesto naplate po osnovnoj tarifi, korisnik aktivira novu eSimpa opciju u Moj Telekom aplikaciji i bezbrižno nastavi svoje surfanje. U eSimpa opcijama ne naplaćuje se niti naknada za uspostavu poziva, stoga se 2.000 minuta i SMS poruka iz opcija mogu koristiti bez dodatnih naknada. Dodatna pogodnost je i što korisnici sve neiskorištene jedinice mogu prenijeti u idući mjesec. Za eSimpa korisnike tu je i dalje mogućnost prebacivanja jedinica iz opcije drugim Simpa korisnicima.

Nove eSimpa opcije mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji, a najbrži će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci. Uz to, svim novim korisnicima osigurano je i 6 GB dobrodošlice. Pružanjem jedinstvenog digitalnog iskustva HT svim svojim korisnicima nastavlja omogućavati prilike potrebne za izgradnju svijeta boljih mogućnosti. Sve detalje nove ponude moguće je saznati na web stranici.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!