TEHNO NOVITETI

Nokia ima čak četiri nova uređaja, kao i ekološki osvještenu pretplatu

01.09.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Predstavljena su četiri nova uređaja, uključujući ekološki najprihvatljiviji Nokia pametni telefon dosad, a tu je i kružna pretplata koja vas nagrađuje što dulje čuvate svoj Nokia uređaj

HMD najavio je novu uslugu pretplate i lansirao četiri nova uređaja, uključujući njihov 'ekološki najprihvatljiviji pametni telefon dosad', Nokiju X30 5G izrađenu od 100 posto recikliranog aluminija i 65 posto reciklirane plastike.

Circular

Circular je nova usluga pretplate koja nudi održiv način korištenja Nokia pametnih telefona i tableta i koja potiče korisnike da dulje zadrže trenutni telefon u zamjenu za nagrade. Unutar modela pretplate Nokia uređaji prolaze kroz recikliranje, obnavljanje i ponovno odlaze u pretplatu ili idu u dobrotvorne svrhe najpotrebnijima. Oni također pruža slobodu izbora i promjene pretplate. Svako slučajno oštećenje, gubitak ili krađa bit će riješeno bez posebnih mjesečnih troškova, a po potrebi će se organizirati brza zamjena.

Circular je dostupan za odabrane uređaje na Nokia.com/phones u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, a globalno predstavljanje planirano je u nadolazećim mjesecima.

Nokia X30 5G

Nokia X30 5G izrađen je od 100 postotnog recikliranog aluminijskog okvira i 65 posto reciklirane plastične stražnje strane, što ga čini našim ekološki najprihvatljivijim pametnim telefonom u Nokijinoj ponudi.

Nokia X30 5G dolazi s kamerom PureView od 50 MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) i umjetnom inteligencijom za snimanje ultraširokokutnih i noćnih fotografija. Kamera je zaštićena staklom Corning Gorilla Glass s DX+ otpornim na ogrebotine, a sve se prikazuje na 6,43-inčnom PureDisplay zaslonu.

Nokia G60 5G

G60 5G ima stražnju stranu od 100 posto reciklirane plastike i okvirom od 60 posto reciklirane plastike. Dolazi s obećanjem '3-3-3' - tri godine nadogradnji OS-a Android, tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i produženo trogodišnje jamstvo bez dodatnih troškova. Telefon također ima 6,58” FHD+ 120Hz zaslon i 50MP AI trostruku kameru.

Nokia C31

Nokia C31 donosi izdržljivost, poboljšani HD+ zaslon od 6,7 inča i, kažu iz HMD-a, trodnevnu bateriju sa značajkama štednje baterije koje pokreće AI. Telefon dolazi s novom verzijom Androida, trostrukom stražnjom kamerom i kamerom za selfie koju pokreće Camera by Google. C31 ima zajamčene dvije godine redovitih sigurnosnih ažuriranja, IP52 certifikat i, zaključuje izvor, nisku cijenu.

Nokia T21

Tablet T21 dolazi sa kućištem izrađenim od aluminija koje sadrži 60 posto recikliranu plastičnu prevlaku za antenu i dvije godine softverskih nadogradnji te do tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Ima HD video streaming, glasovne pozive, NFC mogućnost plaćanja i podršku za stiluse.