BATTLE ROYALE

Noć vještica je stigla i u Fortnite, pogledajte što je nadogradnja donijela

29.10.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Epic je izdao nadogradnju 6.20 koja, među ostalim, višestruku aktivaciju jedrilice donosi u sve modove igre

Fortnite, jedna od najpopularnijih videoigara na svijetu nastavlja iznenađivati. Jedan od razloga zbog kojeg joj se iz dana u dan vraćaju milijuni igrača je svježina postignuta neprekidnim uvođenjem noviteta i specijalnih evenata. S obzirom da nam se bliži Noć vještica, krajnje je vrijeme da se zabavi pridruži i sam Fortnite.

Izvor: Društvene mreže

'Fortnitemares' je ime novog događaja koji traje od 24. listopada do 26. studenog te koji u igru uvodi niz tematskih kozmetičkih predmeta, izazova, modova i jezivih izmjena same mape.

JEDAN PROTIV SVIH

Fortnite i ekipa: Ovo su najbolje Battle Royale i Survival igre na tržištu

Pogledaj galeriju

Nove igračke

U priču stiže i omiljeno oružje iz prošle sezone: raketni lanser koji ispaljuje bundeve. Fortnitemares stiže u sklopu nadogradnje 6.20 - četvrte nadogradnje nakon početka šeste sezone koja je sama po sebi uvela niz noviteta. Pored novog pištolja Six Shootera, novih predmeta za playground i dolazak mitskog vojnika Quickdraw Calamityja, igrači mogu uživati i u višestrukom korištenju ikoničkih jedrilica.

Sve dok Epic nastavlja dodavati sadržaje ovom brzinom, igrači diljem svijeta će nastaviti uživati. Ova zakrpa, konačno, još jednom dokazuje da igrin uspjeh definitivno nije došao odnikud.