MOBILNA NAVIGACIJA

Pratite što se zbiva na vašim omiljenim odredištima uz novu značajku Google Mapsa

26.10.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Google Maps od sad može pratiti vaše omiljeno mjesto za ljetovanje, šaljući vam obavijesti o događajima, promocijama i novim lokalima koje možete posjetiti

Google je tijekom prošlih par mjeseci uveo niz zanimljivih novih značajki za popularnu aplikaciju Google Maps, a najnovija nosi ime 'Follow' i omogućava korisnicima da prate novosti vezane uz lokale, restorane, hotele i tako dalje. U pretrazi ćete, naime, datume moći vidjeti u podebljanim slovima, a pridružit će im se fizičke i web adrese odredišta.

NOVA ERA ČAVRLJANJA

Pogledajte pet najboljih stvari koje će nam donijeti novi Messenger

Pogledaj galeriju

Bolje nego što se čini

Lokacije koje planiraju dobiti 'specijalni Google tretman' morat će napraviti poslovni profil u Google My Businessu te nakon toga ažurirati informacije kako bi gosti i klijenti bili u tijeku. Premda na papiru ova značajka izgleda kao 'još jedan zanimljivi detalj', trgovci i ugostitelji bi ju mogli objeručke prihvatiti - pogotovo s obzirom da skoro svi korisnici Googleovih usluga pri putovanju prvo posežu za Googleovom aplikacijom za navigaciju.

Kada stiže?

Novi gumb Follow stiže u regije gdje je korisnicima dostupna kartica For You, a s vremenom će postati dostupan ama baš svima.

Za sad, doduše, u njemu mogu uživati samo vlasnici Androida.