oglasi

Ni ovog tjedna ne nedostaje poslova u IT sektoru! Pronađite svoj već danas

  • Autor: B. S.
  • Zadnja izmjena 26.11.2018 12:02
  • Objavljeno 26.11.2018 u 12:02
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: NN

Pregled otvorenih IT pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

SVAM plus vodeće je hrvatsko poduzeće u području ERP sustava za planiranje i praćenje proizvodnje. Zbog povećanja opsega poslovanja zapošljavaju kandidate koji će zadovoljiti visoke profesionalne kriterije i pridružiti se stručnom timu u razvoju i implementaciji vlastitog ERP rješenja u zahtjevnim i izazovnim okruženjima. Trenutno otvoreno radno mjesto je Implementator ERP sustava, a rok prijave na oglas je 5. prosinca.

Tvrtka Belina vodeća je tvrtka u svojoj branši na domaćem tržištu a bavi se tehnologijom digitalnog tiska najvećeg formata. Trenutno zapošljavaju Informatičara koji će raditi na podešavanju, održavanju mreže i mrežnih uređaja, podešavanju softvera i održavanju hardvera. Detalje oglasa pročitajte na MojPosao a prijaviti se možete do 28. studenog.

Istarska kreditna banka Umag, banka je s dugogodišnjom tradicijom i ambicioznim planovima za daljnji razvoj. Svjesni da je kvaliteta stručnog osoblja glavni izvor promjena i napretka, zapošljavaju Sistem administratora u Sektoru informatičkih tehnologija. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme te kontinuirano stjecanje novih znanja i priliku za osobni rast i razvoj. Rok prijave na oglas je 3. prosinca, pa požurite s prijavom.

Voliš onaj osjećaj kada znaš da izvlačiš najviše od sebe? Nije te strah osporiti “stare načine” i predložiti nova rješenja? Osjećaš se ugodno i sa ljudima i sa računalima? Tvrtka Biss zapošljava Software developera koji će raditi na kreiranju najboljih rješenja za klijente. Detalji su u oglasu na koji se možete prijaviti do 29. studenog.

Ericsson Nikola Tesla zapošljava Linux embedded software developera (Junior/Senior) za rad u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Idealan kandidat posjeduje znanje Linux sustava, C/C++, iskusan je u kodiranju i testiranju u strukturiranom okruženju. Za detalje oglasa i prijave pogledajte MojPosao.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!