zadnja aktivnost

Nema skrivanja: I na Facebook stiže značajka koja nas nervira u njihovom chatu

02.10.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Najnovija značajka omogućit će vam da vidite online status prijatelja i njihovu zadnju aktivnost, kao što je to već slučaj u Messengeru

Facebook se očigledno ugleda na starije društvene mreže. Najnovija značajka omogućit će vam da vidite online status prijatelja tako da otiđene na njihov profil, kao što je to već slučaj u Messengeru. Kao i sve nove značajke za Facebook, špijuniranje prijatelja preko profilne slike tek se treba proširiti na sve profile.

Uskoro ćemo, naime, ispod svake profilne slike moći vidjeti kada je ta osoba bila online - savršen temelj za paranoju, ljubomoru te poneku dobru staru svađu.

Znam što si radila prije deset minuta

Ako je prijatelj bio online dulje od nekoliko minuta, monitor aktivnosti znat će točno koliko dugo. Razlog zašto smo napisali da će ova značajka uzrokovati hrpu kontroverze su podsjetnici koji će svakom korisniku jasno dati do znanja da su prijatelji vidjeli njihovu objavu ili poruku te odlučili vas ignorirati.

Nasreću, nova značajka funkcionirat će samo kod prijatelja, što znači da su stranci sigurni od vašeg znatiželjnog pogleda. Također, prema izvješću Mashablea, špijuniranje online statusa trenutno je dostupno samo na iOS platformi, što znači da su Windowsi i Android još na listi čekanja.