JOŠ BOLJE DOPISIVANJE

Najnovija nadogradnja za WhatsApp stigla je na iPhone, evo što donosi

20.02.2023 u 09:50

Bionic
Reading

WhatsApp 23.3.77 uvodi mogućnost obavljanja video poziva slikom unutar slike koja će do korisnika stizati tijekom idućih tjedana

WhatsApp uvodi prikaz slike u slici za iOS, piše 9to5Mac. Značajka koju WhatsApp testira još od prošle godine omogućava otvaranje drugih aplikacija tijekom videopoziva.

WhatsApp, u osnovi, sad radi ono što je FaceTime radio već neko vrijeme, a to je smanjivanje slike poziva u lebdeći prozor koji sjedi na vrhu bilo koje aplikacije u koju ste se prebacili, omogućivši vam sudjelovanje u razgovoru dok u isto vrijeme, recimo, čitate neki dokument, surfate webom ili igrate igru.

Pristup opciji slike unutar slike dostupan je u najnovijoj verziji WhatsAppa za iOS (verziji 23.3.77), no možda ćete morati malo pričekati nego što funkcija dođe dovas. WhatsApp naglašava da značajka dolazi 'tijekom idućih tjedana' te da će stići s još nekoliko značajki koje dolaze s nadogradnjom.

Korisnici će s novom verzijom aplikacije moći slati privitke s potpisanim komentarima, dulje opisivati teme razgovora za grupe te koristiti personalizirane avatare koji se mogu koristiti kao naljepnice i profilne fotografije. WhatsApp je ranije ovog mjeseca izdao nove značajke za satuse koje, među ostalim, uključuju dijeljenje statusa s privatnom publikom, reagiranje na tuđe statuse emojijem i snimanje glasovnih statusa.