POSTANITE 'HOOKED'

Najbolji trileri nastaju u chatu - ova aplikacija vaša dopisivanja pretvara u kratke priče

03.05.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Ovih dana listama najpopularnijih aplikacija na svijetu pridružio se i app Hooked. Štoviše, po popularnosti je uletio u top 25 u App Storeu, prestigavši Tinder, Twitter, Chrome i mnoge druge komade softvera. U čemu je štos?

Nije teško za pogoditi - Hooked je posebno namijenjen tinejdžerima, a app zapravo omogućuje stvaranje i čitanje tuđih (izmišljenih) priča, koje se pak odvijaju kao razmjena poruka između likova. Da stvar bude bolja, korisnik na priči koja se prezentira ne mora niti izmišljati likove - za pisanje priče mu mogu pomoći prijatelji te zajednički stvarati zanimljivosti. 

Suosnivačica tvrtke, Esha Gupta, u intervjuu za Mental Floss otkriva kako su poželjeli napraviti 'app za pisanje izmišljenih priča za Snapchat generaciju'. Sve priče unutar appa su vezane uz čavrljanje porukama te je otvaranje aplikacije Hooked u suštini nešto nalik na pogled u tuđi iMessages. 

Pisanje priča je iznimno jednostavno. Za nastavak je dovoljno dodirnuti zaslon, nakon čega će se između dva lika pojaviti prostor za novu poruku. Posebno je zanimljivo to da su, pored običnih korisnika, app prihvatili i neki poznatiji autori, koji su prema Gupti napisali nekoliko tisuća komada kratkih priča. 

Hooked je postao privlačan mnogima upravo zbog jezgrovitosti, načinu prikaza i učinkovitosti kratkih priča, posebno za one koji su stalno u pokretu i ne stižu čitati 'punokrvni materijal' u knjigama. 

App Hooked moguće je besplatno preuzeti u Appleovoj trgovini aplikacijama ili Google Play Storeu. Međutim, za pristup cijelom katalogu i premium sadržaju valja plaćati pretplatu.

Mental Floss