USKORO STIŽE

Nadogradite svoj LG G2 novim izdanjem Androida

12.03.2014 u 05:37

Bionic
Reading

Nadogradnja operativnog sustava Android 4.4 KitKat za pametni telefon LG G2 kod nas će postati dostupnom ovog mjeseca, a G Pad 8.3 i G Flex na red će doći kasnije

'Uz uvođenje novih praktičnih značajki, nadogradnja operacijskog sustava za G2 donosi mnoge optimizacije koje poboljšavaju cjelokupno mobilno korisničko iskustvo. Vjerujemo da će naši potrošači u Hrvatskoj uživati u onome što nudi najnoviji paket nadogradnje', rekao je Kenneth Ji, voditelj odjela mobilnih komunikacija u LG Electronicsu Magyar Kft.


LG G2 bi nakon nadogradnje trebao učinkovitije reproducirati glazbu te podržavati štednju baterije kod određivanja lokacije, što će produljiti vijek njenog trajanja.

Najnovija verzija Androida donosi značajno veću brzinu pa će aplikacije na uređaju G2 raditi do 17 puta brže nego prije, a prema internom testiranju, uz engine Chromium brže će biti i pregledavanje interneta.

Nova značajka Google Cloud Printer omogućit će jednostavan ispis dokumenata putem Wi-Fi-ja ili bluetootha

Nadogradnja za G Pad 8.3 očekuje se početkom, a ona za G Flex u drugom kvartalu ove godine. Iz LG-a najavljuju da će uskoro objaviti više pojedinosti.