direktna KOMUNIKACIJA

Morate im nešto reći? Evo kako izravno možete kontaktirati Google

16.01.2018 u 12:43

Bionic
Reading

Nailazite na probleme pri svakodnevnom korištenju Googleovih proizvoda? Ako nešto stvarno, ali stvarno zapne, uvijek možete Google nazvati izravno

Svi znamo da kada jednom naiđemo na probleme s kompanijama koje operiraju putem weba izravno kontaktiranje zna biti dosta komplicirano. Neki vjeruju kako je Twitter prihvatljiva fronta na kojoj operira njihova korisnička služba, dok su drugi poput Facebooka praktički nedosežni - koju god komunikacijsku metodu mi koristili.

  • +6
Ovo su najbolji smartfoni s Androidom u 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Lev Dolgachov / Alamy

A kakva je situacija s Googleom? U prošlih par godina poznata kompanija je korisnicima i kupcima omogućila otvoreniji pristup svojim uslugama i službama. Ako ih planirate kontaktirati, na raspolaganju vam je nekoliko opcija.

Kako kontaktirati Google?

Najsporiji način je dobra stara pošta. Google je možda jedna od najvećih tehnoloških kompanija na svijetu, no i dalje se mora nositi sa komunikacijskim metodama poput pisama i paketa. Njihova adresa je:

Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 United States

A što je s telefonskim brojem? Komunikacijski centar u Mountain Viewu možete kontaktirati putem telefonskog broja +1 650-253-0000. Što se regionalnih ureda tiče, njihove telefonske brojeve moguće je pronaći na službenim stranicama kompanije.