EMPORIA ELEGANCE

Mobitel za korisnike poodmakle životne dobi

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 21.01.2011 15:28
  • Objavljeno 21.01.2011 u 15:28
emporia elegance

emporia elegance

Izvor: Promo fotografije / Autor: emporia telekom

Više uopće ne treba trošiti riječi o sveprisutnosti mobitela, a oni su neizostavni gadget i korisnicima poodmakle životne dobi. Ipak, naši mili penzioneri teško da se mogu snaći u mogućnostima 'modernih' uređaja, a tada na scenu stupa kompanija Emporia telekom

Tvrtka Emporia telekom svoj pohod na hrvatsko tržište započela je u srpnju 2009. godine. Od tada su tržištu ponudili nekoliko različitih modela, a posljednji od uređaja dolazi nam pod nazivom EmporiaELEGANCE.

Jednako kao i ostali modeli kompanije, tako je i EmporiaELEGANCE namijenjena osobama starije životne dobi, slabovidnim ili osobama oštećena sluha. Uređaj je jednostavnog, ali i elegantnog dizajna, s izuzetno velikim tipkama za upravljanje, ekstremno glasnim zvonom te svjetlosnom signalizacijom.

Prednja strana mobitela EmporiaELEGANCE rezervirana je za velike alfanumeričke tipke, četiri tipke za upravljanje uređajem te OLED zaslonom dijagonale 1,8 inča, razlučivosti 160x128 piksela. Svi sadržaji koji se prikazuju na zaslonu dodatno su uvećani kako bi ih mogle pregledavati osobe oštećena vida.

Lijeva strana uređaja rezervirana je za tipku za gašenje, odnosno paljenje uređaja, tipke za prilagođavanje glasnoće uređaja te tipku za zaključavanje tipkovnice uređaja.

Desna strana rezervirana je pak za aktiviranje minijaturne ugrađene svjetiljke (smještene s gornje strane uređaja), tipku za stišavanje svih zvukova, tipku za otvaranje izbornika te tipku za aktiviranje budilice/alarma.

S donje strane smješteni su utori za punjenje uređaja te utor za slušalice.

Što se tehničkih mogućnosti tiče, od mobitela EmporiaELEGANCE ne možemo očekivati čuda. Uređaj ima jednu jedinu namjenu i obavlja je dobro – omogućava starijim osobama jednostavno obavljanje telefonskih poziva te slanje i primanje SMS poruka.

Tvrtka Emporia telekom jedina je na hrvatskom tržištu koja nudi ovu vrstu uređaja. Odlučite li se na nabavku mobitela EmporiaELEGANCE sebi ili nekom starijem pripadniku svoje obitelji, definitivno nećete pogriješiti.

Mobitel EmporiaELEGANCE moguće je nabaviti u ponudi T-Mobilea, i to po cijeni od jedne kune u paketima pretplate te po cijeni od 348 kuna u Simpa paketu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi