NOVA PONUDA

MAXtv To Go ovog ljeta za 1 kunu

03.07.2012 u 14:50

Bionic
Reading

HT od danas omogućuje korištenje svoje inovativne usluge televizije u pokretu – MAXtv To Go - bez ugovorne obveze za samo jednu kunu tijekom mjesec dana

Korisnici tako imaju priliku za vrijeme godišnjih odmora putem svojih pametnih telefona, tablet uređaja ili prijenosnih računala bezbrižno nastaviti uživati u omiljenim serijama, emisijama i ostalim televizijskim sadržajima - gdje god da se nalazili.

Ovisno o izabranom paketu, na raspolaganju im je do 26 programa koji pokrivaju svačiji ukus - od zabave, dječjih programa, dokumentarnih, filmskih te sportskih, uključujući i ekskluzivne programe kao što je, primjerice, Arenasport. Signal na svojim uređajima primaju putem mobilne T-Mobile mreže, a promet ostvaren prilikom korištenja ove usluge ne naplaćuje se dodatno.

MAXtv To Go korisnik gleda putem mobilnog MAXtv portala ili putem mobilne aplikacije koju besplatno može preuzeti s AppStorea ili Android Marketa – ako koristi pametni telefon ili tablet uređaj. Koristi li pak uslugu na prijenosnom računalu, gleda je na MAXtv portalu

Aktivacija ponude iznimno je jednostavna, potrebno je samo poslati SMS poruku sadržaja 'A' na broj 3636, nakon čega korisnik uživa u najboljim TV sadržajima gdje god se nalazi 30 dana za samo jednu kunu, bez ugovorne obveze. Želi li nakon promotivnih mjesec dana i dalje nastaviti koristiti uslugu MAXtv To Go, ne treba napraviti apsolutno ništa jer će mu se ona automatski aktivirati. U tom slučaju se naplaćuje u skladu s važećim cjenikom. Ukoliko korisnik ne želi više koristiti uslugu, deaktivira je pozivom Službi za korisnike ili u najbližem T-Centru.

Više o usluzi MAXtv To Go možete saznati na adresi: www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv-to-go