16. I 17. STUDENOG

Konferencija Advanced Technology Days donosi rekordan broj stručnjaka i predavanja

11.11.2016 u 19:31

Bionic
Reading

Microsoftova IT konferencija Advanced Technology Days jedna je od najvažnijih u Hrvatskoj, a ove godine donosi rekordnih 65 predavanja i čak 13 stranih predavača. Sada je objavljen i detaljan raspored predavanja koja će se održati 16. i 17. studenog u zagrebačkom Hypo centru

Advanced Technology Days konferencija svake godine okuplja vrhunske predavače iz Hrvatske i Europe koji će predstaviti najnovije tehnologije i stvarne primjere iz IT industrije. Ovogodišnji fokus je na cloud rješenja i usluge. Najveći broj stranih predavača do sada pokazuje da je Konferencija prepoznata ne samo u Hrvatskoj već i daleko izvan nje. Ove smo godine prvi puta imali javne nominacije predavanja što je doprinijelo povećanju kvalitete prijavljenih predavanja. Prilikom stvaranja sadržaja, oslonili smo se na veliki tim istaknutih domaćih stručnjaka i članova IT zajednice. Vjerujem da smo napravili kvalitetan program koji će privući značajan broj stručnjaka na Konferenciju', rekao je Filip Glavota, direktor sadržaja Konferencije.

Što se osnovnih tema tiče, ovogodišnji Advanced Technology Days bavit će se cloudom i aplikacijama, a događanje bi ove godine moglo ostvariti i rekordan broj sudionika. Kako piše u priopćenju, eminentnim predavačima pridružio se i Sander Berkouwer, dugogodišnji MVP, koji će govoriti o sigurnosnim implikacijama Active Directory domenskih kontrolera i pokazati najbolje prakse i preporuke za osnaživanje, podršku i upravljanje virtualiziranim domenskim kontrolerima na Hyper-V, Azure Stacku i Azure infrastrukturi.


Od ostalih stranih predavača izdvaja se još i Andy Wigley, Senior Developer Evangelist u Microsoftu, koji će govoriti o razvijanju Windows aplikacija te Bartlomiej Zassa, Bartlomiej Zassa, Azure Global Black Belt Technical Solution Professionala u Microsoftu koji će se fokusirati na App Services.

Raspored predavanja moguće je vidjeti ovdje