MREŽIN OKRUGLI STOL

Kamo ideš, poslovna inteligencijo?

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 17.11.2016 08:21
  • Objavljeno 17.11.2016 u 08:21
muškarac tablet računalo

muškarac tablet računalo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četrnaesti 'Mreža Smart Day', okrugli stol u organizaciji informatičkog časopisa Mreža, bit će održan u srijedu, 23. studenog, u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb) s početkom u 13 sati. Tema rasprave bit će disruptivna poslovna inteligencija

Posljednjih godina svjedočimo sve većim i bržim promjenama na globalnom tržištu. Pri tome vodeću ulogu imaju disruptivni poslovni modeli koji, osim što su iz temelja promijenili neke industrijske grane, sve više utječu i na poslovanje u cjelini. Tvrtke prilagođavaju svoje poslovne strategije i pristup tržištu - uz nužnu fleksibilnost i personalizirani pristup klijentima, kažu u najavi organizatori Mreža Smart Daya

Ove promjene značajno utječu na tržište poslovnih rješenja u cjelini, a posebno na tržište poslovne inteligencije. Kraći projektni ciklusi, jednostavna implementacija, brz povrat investicije zahtjevi su na koje tradicionalna poslovna inteligencija teško može odgovoriti.

Međutim, u posljednje vrijeme pojavljuju se novi, disruptivni modeli i na tom tržištu koji odgovaraju na tržišne promjene i nepovratno mijenjaju stari svijet poslovne inteligencije.


U okruglom stolu naslovljenom Carstvo uzvraća udarac bit će govora o promjenama na tržištu poslovnih rješenja kao odgovor na aktualne trendove u poslovanju.

Sudjelovat će Marko Krištof (Državni zavod za statistiku), prof.dr.sc. Domagoj Matijević (Mathos, Sveučilište u Osijeku), Krešimir Mlinarić (Adacta), Davor Tremac (Uber) i Oleg Maštruko (Mreža).

Ulaz slobodan uz obaveznu prijavu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!