NOVI REKORD

Kakva brzina! Ovaj lik je Dark Souls 3 završio za manje od dva sata!

04.04.2016 u 09:25

Bionic
Reading

Kao i svi njegovi prethodnici, Dark Souls 3 je jedan brutalno teški naslov. Mnogi streameri provode sate i sati pokušavajući zabiti igrine teške bossove dok drugi, poput Junga Ho Mina, igru nastoje prijeći u minimalnoj količini vremena

Ovaj speedrun je zanimljiv prije svega zato što je igra na japanskom tržištu nešto više od dva tjedna, dok u EU ona uopće nije ni izašla. To nipošto nije zaustavilo tisuće gejmera koji su se domogli uvezene verzije te se bacili na posao prije svih drugih.

Pored klasične priče koju, na sreću, 'normalni' igrači neće moći završiti u manje od trideset sati, tu je i ovaj alternativni pristup koji demonstrira Jung Ho Min u prohodu koji traje jesan sat, četrdeset i dvije minute i deset sekundi. I da, možete ga pogledati u cijelosti.

Dark souls 3 speedrun WR IGT 1:42:10 any%


Napomenimo da se ovdje radi o takozvanom Any% prohodu pri kojem je dozvoljeno zaobilaziti bossove i 'manje bitne' dijelove igre. Stopostotni prohod bi, uvjereni smo, trajao puno, puno više.

Dark Souls 3 dolazi na PC, Plejku 4 i Xbone 12. travnja. Pripremite strpljivost i otklonite lomljive predmete iz sobe, jer čini nam se da će ovo biti najopakiji DS do sada.