POSLOVANJE U CLOUDU

Kako do efikasnog računovodstva? Doznajte na besplatnoj radionici!

  • Autor: BizIt.hr
  • Zadnja izmjena 26.09.2017 11:38
  • Objavljeno 26.09.2017 u 11:38
tportal

Izvor: BizIt.hr / Autor: BizIt.hr

Saznajte više o prednostima korištenja PANTHEON računovodstva u Cloudu te kako ono može povećati efikasnost Vašeg poslovanja

Što je ERP? Ukratko, ERP (kratica za Enterprise Resource Planning) podrazumijeva sustav koji upravlja brojnim procesima u poduzeću, pružajući tako priliku različitim poslovnim sektorima da dođu do njima relevantnih podataka.

Hrvatski Telekom i Datalab HR organiziraju poslovno-edukativni događaj PANTHEON Cloud, gdje se zainteresirani mogu upoznati s prednostima korištenja novog rješenja PANTHEON računovodstva u cloudu te kako ono može povećati efikasnost poslovanja.

PANTHEON Računovodstvo u Cloudu je suvremena usluga za jednostavno, brzo, povoljno i sigurno računovodstvo u oblaku. Sve prednosti usluge predstavit će se na ovom poslovno-edukativnom događanju.

Događanje je namijenjeno donositeljima odluka, predstavnicima računovodstvenih servisa, te zaposlenima u financijsko-računovodstvenoj struci te ostalim gospodarstvenicima koji se žele upoznati sa suvremenim načinom računovodstva, sigurnosti podataka i značajnim mogućnostima uštede novca i vremena!

Više informacija i prijave: BizIt.hr

Ovo su najbolji monitori širokog ekrana

Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!