OVAJ PUT SLUŽBENO

Kad dosadi bijela: Pokrovi za PS5 u boji dolaze idućeg mjeseca

18.05.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Sony je šarene poklopce za PlayStation 5 najavio prošle godine, a sad imamo i njihov služben dan dolaska

Čekanju je napokon došao kraj - Sony će idućeg mjeseca konačno izbaciti tri nova pokrova za Playstation 5. Kao što se vjerojatno sjećate, firma je krajem prošle godine najavila da će ponuditi bočne panele za PS5 u pet različitih boja. U to vrijeme je kompanija je potvrdila da ćemo prvo moći kupiti crne i crvene panele, no kasnije je proširila ponudu najavivši ružičastu, ljubičastu i modru koje su se trebale pojaviti u prvoj polovici 2022.

Sony je, izgleda, sve bočne ploče čekao izdati do zadnje sekunde, no čini se da je održao obećanje. Isporuka šarenih panela za PlayStation 5 kreće uskoro, a dodaci se mogu prednaručiti u SAD-u, Engleskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji i Luksemburgu putem stranice PlayStation Direct. Isporuka bi trebala krenuti 17. lipnja.

Sama instalacija pokrova je relativno jednostavna. Samo morate maknuti stari i staviti novi. Ako se osjećate ekstravagantno, možete i kombinirati dvije boje, premda će vas to (naravno) koštati više, pošto ćete morati kupiti dva kompleta, piše Engadget.