borba milijardera

Izgleda da ništa od borbe Muska i Zuckerberga u kavezu: Ovo je novi plan

11.08.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Umjesto uobičajene borbe, na kakve smo inače navikli u kavezu, Elon Musk sada iznosi ideju o ‘plemenitoj debati’ s Markom Zuckerbergom

Možda je to samo dojam, ali čini se da se Elon Musk pokušava izvući iz borbe u kavezu s Markom Zuckerbergom. Prvo je epohalno najavio znojnu borbu s kolegom milijarderom da bi koji dan nakon toga zavapio da bi možda prvo trebao na operaciju kralježnice.

'Možda će biti potrebna operacija prije nego što se borba dogodi. Znat ćemo ovaj tjedan', napisao je Musk tada na nekadašnjem Twitteru.

Sada se u glavu milijardera uglavila ideja o ‘plemenitoj raspravi’ sa Zuckerbergom umjesto da se okušaju u klasičnoj borbi u rungu. Kustos TED-a Chris Anderson predložio je debatu u kavezu između dva milijardera, a Musku se to učinilo kao dobra ideja.

  • +11
Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: Apaydin Alain/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Evo bolje ideje: DEBATA o meču u kavezu 'Kako izgraditi nevjerojatnu budućnost' ', tvitao je Anderson u utorak.

Čini se da se Musk slaže s prijedlogom, tvitajući da rasprava ‘također zvuči kao dobra ideja’.

Andersonova predložena alternativa slična je onome što je ranije predložila Muskova majka. Maye Musk je u lipnju tvitala da bi se njezin sin i Zuckerberg trebali ‘boriti samo riječima’ umjesto da se tuku.

Musk tada nije poslušao savjet svoje majke, ali čini se da se sada zagrijao za tu ideju, i to s dobrim razlogom. Male su Muskove šanse da pobijedi Zuckerberga u ringu, s obzirom na to da prvi čovjek Mete već odavno trenira MMA trening i ima medalje u jiu-jitsuu, donosi Business Insider.

  • +14
Mark Zuckerberg Izvor: EPA / Autor: STEPHANIE LECOCQ