DRUŠTVENE MREŽE

Iz Facebooka nam stiže aplikacija za 'dejting', a znamo i kako će funkcionirati

06.08.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Facebook još od svibnja radi na uvođenju aplikacije koja bi ga učinila konkurentnim na tržištu dejting aplikacija, a nedavno je počelo i interno testiranje

Usamljena srca uskoro će utjehu moći tražiti i putem Facebooka. Kompanija je potvrdila da testira dodatak društvenoj mreži kojeg je najavila još u svibnju. Testiranje se sad vrši unutar same kompanije. Prije nego što dobijete krivu ideju - pod testiranjem se smatra provjeravanje bugova u samom sučelju, kao i svih zasebnih komponenti sustava, izvještava TechRadar.

Slike koje su postale dostupne prikazuju ekran za registraciju gdje možete upisati svoj spol i lokaciju, kao i vrste ljudi s kojima ste spremni stupiti u kontakt. Drugim riječima - stvari na koje smo već navikli u standardnim aplikacijama za dejting. Druge opcije omogućavaju da u cijelosti odvojite normalni Facebook profil od onog za dejting.

TEHNO SAVJETI

Kako prepoznati lažnu aplikaciju? Donosimo sedam savjeta

Pogledaj galeriju

Zasebne aplikacije? Ne, hvala

Dejting na Facebooku neće tražiti instalaciju zasebne aplikacije, makar će oni koji žele aktivirati opciju za dejting dobiti potpuno novi profil. Ako se svidite svojem potencijalnom partneru, vi i vaš virtualni dejt moći ćete si slati poruke putem WhatsAppa ili Facebook Messengera.

Sudeći prema izgledu aplikacije kojeg je objavila stručnjakinja za aplikacije Jane Manchun Wong, Facebookov dejting cilja 'ozbiljniju' publiku od one koja koristi Tinder, a kako će sve izgledati kada konačno izađe, saznat ćemo kada Facebook aplikaciju odluči učiniti javnom.