ponuda poslova

Zapošljavaju Lidl, Addiko... Pogledajte do kada možete ugrabiti IT priliku

06.08.2018 u 11:55

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao izdvojili smo pet poslova iz IT sektora. Traže se dizajneri, programeri, developeri i specijalisti za razvoj poslovnih sustava, a evo i kako se prijaviti

Ericsson Nikola Tesla trenutno zapošljava osobu na poziciji Application Developer. Budući zaposlenik bit će odgovoran za razvoj web i mobilnih poslovnih aplikacija. Dodatne informacije pronađite u oglasu na MojPosao. Rok prijave je 9. kolovoza.

Addiko Bank zapošljava Višeg specijalista za razvoj poslovnih sustava. Potrebna je VSS, znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office paketa, Moneta, SSTF i Hinis aplikacije te radno iskustvo u odgovarajućim bankarskim područjima. Ostale informacije pronađite u oglasu na MojPosao i pošaljite prijavu najkasnije do 13. kolovoza.

LIDL zapošljava osobu na poziciji SAP HR Key User. Radni zadaci uključuju SAP HR podršku za krajne korisnike, izradu korisničkih priručnika, povezivanje s kadrovskim sustavima, testiranje i implementaciju novih softverskih proizvoda. Detalji vas čekaju u oglasu na MojPosao.

Addiko Chat Banking Izvor: Promo fotografije / Autor: Addiko

Tvrtka SARDA sa sjedištem u Rijeci zapošljava Dizajnera/Programera poslovnih aplikacija. Traži se poznavanje C#, .NET tehnologija i MS VisualStudio razvojnog alata, uz godinu dana iskustva u radu s navedenim ili sličnim tehnologijama. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 9. kolovoza.

Njemačka tvrtka Testbirds GmbH traži Android Developera. Potrebna je fakultetska diploma iz računarstva ili sličnog područja, barem 2 godine relevantnog radnog iskustva, spremnost na preseljenje u München te odlično poznavanje engleskog jezika. Zainteresirani? Prijavite se na oglas do 23. kolovoza.