baterija je hit

Isplati li se kupiti novi iPhone 11? Pogledajte što kažu prve recenzije

18.09.2019 u 10:58

Bionic
Reading

Friško izdanje Appleovog pametnog telefona pobralo je pohvale zbog duljeg trajanja baterije i kamera, ali ne i preporuke kako bi trebali požuriti s kupovinom

Verge preporučuje iPhone 11 svima koji razmišljaju o nabavci novog iPhonea. 'Odličan u važnim područjima, dobar u svemu ostalom', naveli su u recenziji. Istakli su bolje trajanje baterije i kvalitetne kamere, ali se i požalili zbog veličine Appleovog pametnog telefona te probleme sa softverom i rušenjem aplikacija.

U USA Today su također pohvalili bateriju, ali i napomenuli kako nema razloga žuriti s kupovinom novog iPhonea.

Wall Street Journal piše kako su iz iPhonea napokon uspjeli izvući cijeli dan intenzivnog korištenja bez punjenja baterije. Preporučili su kupovinu svima koji dulje vrijeme nisu kupili novi iPhone (primjerice, od iPhonea 6).

TEHNO SAVJETI

Isprobajte ovih osam načina za brže punjenje iPhonea

Pogledaj galeriju

Tech Crunch se fokusirao na kamere, posebno ističući novi noćni način rada koji se automatski uključuje pri odgovarajućim uvjetima te poboljšane značajke za portrete.

Wired također ocjenjuje kako je iPhone 11 dobra zamjena za starije modele Appleovog smartfona, ocjenjujući kako je brži i responzivniji nego prošlogodišnji modeli te kako se s dvije kamere može nositi s konkurencijom pogonjenom operativnim sustavom Android. Također su zadovoljni duljim trajanjem baterije.

U CNET-u su zadovoljni što su u Appleu prioritet dali brzini rada i bateriji umjesto podršci za mreže 5G ili poigravanju sa savitljivim smartfonima pa je iPhone 11 dobar uređaj za svakodnevne zadaće. Pohvalili su bateriju, kamere i noćni način rada za njih.