Oglasi

Informatičari, čekaju vas novi poslovi u Zagrebu i jedan u Splitu

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 06.05.2019 14:47
  • Objavljeno 06.05.2019 u 14:47
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled najpoželjnijih poslova u IT sektoru ovog tjedna.

Prepoznata kao jedna od izvornih i najistaknutijih svjetskih fintech organizacija, tvrtka Fexco zapošljava više od 2.300 ljudi u svom paketu tvrtki sa sjedištem na jugozapadu Irske. U ovom trenutku traže pojačanje svog tima u Hrvatskoj i to na poziciji Senior DevOps Engineer (m/ž). Idealan kandidat mora napredno poznavati engleski jezik, odlično se snalaziti u AWS i GCP okruženju te imati iskustvo pisanja Bash skripti i programiranja u Pythonu. Uz mogućnost stalnog zaposlenja, svom novom radniku nude pomoć u radu od strane iskusnijih kolega, opciju povremenog rada u Irskoj te motivirajuću radnu atmosferu. Javite im se do 9.svibnja.

Nove kolege u svom zagrebačkom uredu traže i u firmi ATRON, globalnoj kompaniji koja se tijekom proteklih 30 godina prometnula u jednog od vodećih partnera tvrtkama koje posluju u sektoru javnog prijevoza. Nudeći inovativna i svrsishodna rješenja, ATRON je svijet transporta preobrazio u jednostavnije i atraktivnije okruženje prilagođeno putnicima. Svoj tim žele obogatiti zaposlenicima na pozicijama Senior Java Developer (m/ž) i Senior Software Test Engineer (m/ž). Vremena za prijavu imate sasvim dovoljno – oglasi ostaju otvoren sve do 1.lipnja.

Jedna kompanija osim u Zagrebu zapošljava i bliže moru, preciznije u Splitu. Riječ je o ''inženjerima snova'' iz tvrtke Bettzeit GmbH koji aktivno traže osobu koja će popuniti radno mjesto Microsoft Dynamics 365 Developer (m/ž). Tvrtka je, kroz proizvodnju madraca, jastuka i opruga za krevete, naglasak u svom poslovanju stavila na pružanje kvalitetnog sna svojim klijentima. Zapošljavaju preko 200 zaposlenika, a postojeći tim žele obogatiti osobom koja će biti zadužena za brigu o Microsoft Dynamics 365 poslovnom okruženju. Pored iznimnih analitičkih sposobnosti, kandidati za posao moraju odlično poznavati rad u navedenom sustavu. Oglas ostaje aktivan do 10.svibnja.

Distributed Things d.o.o. je tvrtka koja se bavi razvojem „custom made“ rješenja za domaće i inozemne klijente. Dosad su u 2 godine postojanja imali prilike raditi sa klijetima svih profila i budžeta te uspjeli razviti rješenja koja u svojim područjima predstavljaju značajan napredak. Godinu za godinom ostvaruju rast te su uvijek u potrazi za kvalitetnim kolegama. Pitaš se zašto im treba baš Frontend developer (m/ž)? Odgovor se krije u njihovu kontinuiranom rastu koji uvjetuje pronalazak novih kvalitetnih zaposlenika koji će rasteretiti preostale članove time. Klijenti su odlični, projekti su dinamični, a tvoj rad vidjet će se javno. Uz izvrsno, izvrsno i izvrsno poznavanje CSS-a i HTML-a, zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 2 - 4 godine radnog iskustva. Javite im se do 6.svibnja.

Addiko Banka je međunarodna financijska skupina sa sjedištem u Beču. Djelujući kroz šest banaka na svojim temeljnim poslovnim tržištima u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori učinkovito pruža kvalitetne usluge svojim klijentima. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja i novih projekata, u potrazi su za novim zaposlenikom na poziciji Sistem inženjer (m/ž). Pored rada u dinamičnom i stimulativnom radnom okruženju, novom djelatniku nude i ugovor na neodređeno. Vaš životopis im pošaljite do 9.svibnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!